Tribuna
PNL
Proiect de amploare la Centrul Chinologic Sibiu
Proiect de amploare la Centrul Chinologic Sibiu

Centrul Chinologic Sibiu are mari şanse să devină locul unde va funcţiona un centru european de reproducţie pentru câinii de serviciu. Dacă primeşte aprobare, proiectul va fi implementat de către Uniunea Europeană, şi un prim pas îl constituie prezenţa în aceste zile la Sibiu a lui Dominique Grandjean, un expert recunoscut în domeniu. Dominique Grandjean este medic veterinar, doctor în nutriţie, profesor la Şcoala Naţională Veterinară din Alfort, Franţa şi director al Unităţii de Medicină, de Creştere a Animalelor şi de Sport. Raportul de evaluare făcut de expertul francez va ajunge la oficialii europeni, care vor decide dacă vor pune sau nu în practică proiectul la Sibiu. "Ar fi un proiect foarte important, care ar însemna şi o recunoaştere a valorii Centrului Chinologic Sibiu", precizează comisarul şef Crişan Lăzureanu, directorul Centrului Chinologic Sibiu.
comentarii
2 comentarii

din cate stiu, centrul chinologic de la sibiu este unul dintre cele mai valoroase institutii de acest fel din europa. felicit conducerea si ii felicit pe instructori pentru fiecare performanta atinsa. sper intr-un viitor stralucit pentru valorile demonstrate si consolidate in decursul vremii. nu uitati, calitatea inaintea cantitatii
...
10.12.2009 01:38
Ma bucur sa aflu ca acel refugiu pentru cainii vagabonzi este functional, ba chiar ca se va dezvolta si pentru cainii de serviciu. Dar imi pun intrebarea, si o adresez si altora, oare cand vom avea si un adapost pentru copiii si adultii de pe strazi, fara camin, fara familii?
un sibian
10.12.2009 16:18
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica