Tribuna
Sevis
Primăria te ajută să te vaccinezi, la Avrig
Dan FRÂNCU
882 vizualizari
Primăria te ajută să te vaccinezi, la Avrig

Primăria orașului Avrig vine în sprijinul cetăţenilor care doresc să se vaccineze împotriva Covid – 19, oferind o procedură simplificată de programare pentru imunizare, la centrul de vaccinare din localitate.

Această  campanie a fost lansată public la începutul acestei săptămâni şi se desfăşoară sub sloganul „Reușim împreună!”.

Astfel, orice persoană ce doreşte să se vaccineze împotriva Covid – 19 şi nu are posibilitatea de a se programa prin mijloacele deja cunoscute (online, telefonic sau prin intermediul medicului de familie), trebuie să se prezinte la sediul Primăriei oraşului Avrig (strada Gheorghe Lazăr, numărul 10) cu o copie după actul de identitate. Solicitanţii vor fi înregistraţi şi în urma acestei proceduri, vor trebui doar să aştepte, urmând a fi contactaţi de reprezentanţii centrului de vaccinare, care le va comunica ziua și ora la care trebuie să se prezinte pentru prima doză de vaccin.

„Atât! Doi pași simpli dar atât de necesari pentru a reveni la normalitatea de care ne e tuturor atât de dor! Te așteptăm!”, menţionează reprezentanţii Primăriei oraşului Avrig în anunţul de lansare a acestei campanii.

În Avrig funcţionează CENTRUL DE VACCINARE FIX SB C13 - LICEUL TEORETIC “GHEORGHE LAZĂR” AVRIG (Sala de Sport). Centrul este deschis zilnic, între orele 8 şi 20. Pentru moment, aici se administrează doar vaccinul produs de Pfizer – BioNTech.

comentarii
1 comentarii

Am fost ieri și am lăsat copiile după buletinele mele si ale soțului la domnul de la receptie. Aș vrea să să știu cam cît durează pînă se face programarea...
Banceu Maria Cristina
27.04.2021 14:23
Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia