Tribuna
PNL
Podul de la Cârţa, la mâna Guvernului

Ministerul Transporturilor a răspuns interpelării făcute de deputatul de Sibiu, Ioan Cindrea, privind situaţia podului feroviar de la Cârţa, afectat din cauza ploilor din toamna anului trecut. De atunci, podul feroviar nu mai este funcţional."Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA fiind în imposibilitate de finanţare a reparaţiilor din surse proprii, au fost demarate procedurile pentru identificarea sursei de finanţare, în vederea executării lucrărilor necesare deschiderii provizorii a liniei(cu restricţie de viteză), punerii în siguranţă a podului şi revenirii la viteza normală de circulaţie. În acest sens, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a înaintat Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru asigurarea fondurilor necesare din „Fondul de Intervenţie la Dispoziţia Guvernului”. Proiectul a fost transmis la Secretariatul General al Guvernului, la data de 08.09.2009, spre a fi aprobat în şedinţa de Guvern", se arată în răspunsul Ministerului Transporturilor.
„În numele celor peste 2000 de navetişti, profesori, medici, elevi, muncitori, afectaţi de blocajul circulaţiei pe ruta Cârţa-Scoreiu, am fost nevoit să revin cu a doua interpelare, în aprilie 2010, întrucât de la răspunsul anterior nu s-a mai întâmplat nimic în ceea ce priveşte consolidarea Podului de Cale Ferată Cârţa. În calitate de parlamentar voi urmări ca lucrurile să se desfăşoare conform promisiunilor”, afirmă Ioan Cindrea.
comentarii
5 comentarii

Mi se face sila de asta ! Simte miros de sange la guvern , si acum o ia cu ruptul la numar de "activitati " . De fapt , a preluat o interventie a lui Bucur Corneliu ...Nimic nou sub soare. Iar isi vede (viseaza) rudele prin functii...
Folfoiala
20.05.2010 06:32
mai exista cindrea in judet?
alegator
20.05.2010 09:49
Stimati jurnalisti! De ce nu spuneti sibienilor ca exista in Sibiu, firma CONCEFA, specializata in constructii si reparatii CAI FERATE? De ce nu spuneti ca proprietarul firmei CONCEFA este CERCEL Horatiu, membru PD-L, care a participat si castigat alegerile parlamentare de anul trecut? De ce nu spuneti sibienilor care au votat si vor vota PD-L sa stie cum poate fi reparat podul de la Carta?
?!
20.05.2010 10:09
aveti ce ati votat.mai lipseau 70.000 de voturi ca sa iasa Iohannis priministru, voturi care ar fi putut veni din sibiu Dar nu, sibienilor le-au lipsit umbrele portocalii si au votat Boc Basescu Udre Videanu si Berceanu.Ce au facut aceste persoane pentru judet de au fost votati in masa de sibieni?
alex
20.05.2010 19:51
un alt pod , o alta poveste: podul peste cibin de la vestem! alo tribuna, merita sa dai o raita, daca mai esti acelasi ziar fondat de Slavici!
apolodor..
20.05.2010 22:29
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia