Tribuna
Peste 7,3 milioane de lei, rambursări de TVA
Laura BUCIU
1294 vizualizari

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Sibiu va rambursa TVA-ul pentru 109 firme. În luna iulie, DGFP Sibiu rambursează peste 7,3 milioane lei, bani proveniţi din deconturi de TVA. În conformitate cu prevederile Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.308 din 2 iulie 2009, privind unele măsuri pentru solu­ţionarea de­conturilor cu sume negative de TVA cu opţiune de ram­bursare, precum şi pentru stingerea prin compensare sau restituire a sumelor reprezentând taxă pe valoarea adăugată aprobată prin decizia de rambursare, la nivelul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Sibiu urmează să se ramburseze în cursul acestei luni suma de 7.316.693 lei. Suma este aferentă unui număr de 109 deconturi cu sume negative de TVA cu opţiune de rambursare.
Decontarea sumelor aprobate la rambursare se va face în trei tranşe. Prima tranşă a fost la data de 12 iulie, când pentru 4 firme s-a decontat suma de 106.880 lei. La data de 22 iulie se va rambursa TVA-ul pentru 18 firme,  valoarea totală fiind de 794.856 lei, iar a treia tranşă va fi în  29 iulie, când se va deconta TVA-ul pentru  87 de firme, valoarea totală fiind de 6.414.947 lei.
Lista agenţilor economici cărora urmează să li se restituie TVA în luna iulie este publicată pe site-ul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Sibiu, www.finantesibiu.ro.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia