Tribuna
În weekend,
Peste 5.000 de sibieni au făcut sport în Sub Arini
Andra MARINESCU
2710 vizualizari
Peste 5.000 de sibieni au făcut sport în Sub Arini
Preţ de două zile, sibienii iubitori de sport au jucat tot ce au avut chef, de la fotbal, la tenis cu piciorul, baschet, atletism, rugby, badminton, ping-pong sau fitness şi aşa mai departe. Vorbim aici despre peste 5.000 de oameni care s-au înscris în competiţia Sibiu Challenge în weekend, un concurs ce a îmbinat mişcarea, energia şi dinamismul, cu buna dispoziţie şi noile prietenii.
Cea de-a treia ediţie a Sibiu Chal­lenge a fost - potrivit organi­za­torilor - un real succes. Asta pentru că atât sibienii, cât şi turiştii sosiţi în oraş chiar şi pentru câteva zile, s-au bucurat de mişcare în aer liber. Parcul Sub Arini a fost gazdă a peste 5.000 de sportivi de toate vârstele, copii şi adulţi. Astfel, distracţia s-a găsit în 20 de zone special amenajate, în zona din faţa Stadionului Municipal, la Cupolă şi pe terenul de antre­nament.

Mişcare pe muzică


Tot ce şi-au imaginat au găsit sportivii în Sub Arini şi nu numai. Au jucat fotbal, tenis cu piciorul, baschet, mini-baschet, escaladă, volei, ping-pong, gim­nas­tică, handbal, arte marţiale, badminton, rugby, au făcut atletism, fitness şi au luat parte şi la alte activităţi dedicate părinţilor şi copiilor. Pe lângă sport, ei s-au bucurat de atmos­fera întreţinută de MC. La fel ca în anii precedenţi, sâmbătă, 7 iunie, zonele de escaladă, fitness, castele gonflabile, fotbal şi ping-pong au fost punctele fier­binţi ale evenimentului. De la ora 14, echipa de seniori Handbal Club Sibiu a participat la eveni­ment. Prichindeii s-au distrat şi cu clovnul Buratino şi la castelele gonflabile, în timp ce reprezen­tantele sexului frumos s-au bucu­rat de zonele de fitness. Ora 16 a bătut cu o nouă competiţie, cea de atletism, ce a adunat peste 60 de participanţi pe pista de la stadion. Deşi vremea a fost defa­vorabilă şi a plouat pe înserate, tinerii de la trupa For Jacks au susţinut un concert pe scena Sibiu Challenge.


Pe două roţi sau în apă


Mai departe, programul eve­nimentului a continuat şi dumi­nică, 8 iunie. Ultima zi a săp­tă­mânii a fost dedicată compe­tiţiilor pe apă şi pe două roţi. În Parcul Sub Arini s-a desfăşurat concur­sul de biciclete MTB XC Challenge, organizat cu sprijinul "Tură în Natură", unde au participat circa o sută de concurenţi. În acelaşi timp, la Bazinul Olimpia s-a ţinut concursul de înot pus la cale de Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. Cât despre câştigători, ei au primit diplome, medalii, trofee şi vouchere cadou.
După două zile în care Parcul a "alergat", organizatorii spun că ediţia din acest an a Sibiu Challenge a fost un real succes.
Evenimentul este un proiect cofinanţat de Consiliul Local, prin Primăria Sibiu, şi susţinut de DJTS, ULBS, Inspectoratul Şcolar Sibiu şi Clubul Sportiv Municipal.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA