Tribuna
Pe aici nu trece cu Summitul, nu? Deci rămâne tot aşa, cu reclame la droguri
Pe aici nu trece cu Summitul, nu? Deci rămâne tot aşa, cu reclame la droguri
Ce avem aici nu este de undeva de prin marginea periferiei zonei industriale a Sibiului (culmea, acolo sunt ziduri mai curate decât prin centrul "istoric"). Nici dintr-o centrală termică părăsită. Ci din zona aia super-turistică a oraşului. Arată rău? Posibil, dar cui îi pasă. Efectiv nimănui.

 

Hai să o zicem altfel. Pe aici trece Summitul ăla de legendă? Nu. Că de ar trece, ne-am putea lăuda, oficial, de cum ne pricepem să ne băgăm picioarele în patrimoniul istoric al oraşului. Pe vremuri, când era mai linişte pe pereţi, aici era OK, că era doar o budă publică neoficială. Dar măcar era zidul curat, Pedagogicul funcţional iar atmosfera era chiar romantică. Peisajul era din seria "locuri misterioase din străvechiul burg".

Acum, e altceva, lumea a evoluat, deci avem, pe str. Manejului, zona falselor ruine ale Turnului Bărbierilor următoarele: budă publică; loc de aruncat gunoaie; loc de încercat talentul la graffiti, de la înjurături la chestii facdăsistem şi, de ce nu, reclame la droguri, dacă ne luăm după ciupercile (nu, nu suntem proşti, nu încercaţi să o întoarceţi că "sunt doar nişte ciuperci", că nu ţine) şi frunza de "cannabis indica". A, mai încolo sunt şi nişte semnuţe satanice.

Da, e mai bine să nu treacă Summitul pe acolo, că ar trebui ca să dea oamenii mai multe explicaţii despre cum e cu monumentele istorice pă la Hermanşdat, cu vandalizările idem, cu reclame la chestii nu prea legale idem, cu găoacea aia abandonată numită Liceul Ursulinelor-monument istoric care zace aşa de ani întregi, dar nu ne pasă şi cu activitatea celor responsabili cu ordinea şi liniştea publică. Lasă, plimbaţi-i pe summitari prin altă parte, pe unde ştiţi. Ca să nu ne facem de cacao. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia