Tribuna
PNL
Paolo Rossi, un nume italian pentru un bărbat cu stil
Paolo Rossi, un nume italian pentru un bărbat cu stil
Există anumite momente în care achiziţia unui articol de îmbrăcăminte devine sinonimă cu a pleca în căutarea perfecţiunii. Pe o piaţă cu o concurenţă acerbă, "Paolo Rossi" a ales să se impună prin calitate, iar articolele vestimentare au fost create pentru bărbatii care doresc elegantă şi stil.

Folosind procese tehnologice de vârf pentru a atinge perfecţiunea finisajelor, tesături fine din lână de la furnizori exclusivişti ca Marzotto, Vitale Barberis Canonico sau Cerruti şi o deosebită atenţie pentru detaliu, costumele "Paolo Rossi" vor face orice bărbat remarcat şi apreciat.
Cu "Paolo Rossi" fiecare client este unic. Paolo Rossi oferă o gamă largă de costume, sacouri si pantaloni pentru bărbaţi marca "Paolo Rossi", pe care le puteti asorta în magazinele "Paolo Rossi " cu articole vestimentare precum cămăşi bărbătesti, cravate şi alte accesorii de la mărci consacrate, cum ar fi Calvin Klein, Eterna, Palazzo Santi, Alea, Sorbino.
Succesul nu vine de la sine, succesul se construieşte... iar Paolo Rossi îţi este partener.
Ne găseşti în magazinul Paolo Rossi din Sibiu, Bulevardul Victoriei, nr 42, unde te aşteptăm cu oferte de sărbătoare, la preţuri speciale. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia