Tribuna
O veste bună pentru nostalgici: au reapărut haitele de câini vagabonzi!
O veste bună pentru nostalgici: au reapărut haitele de câini vagabonzi!
Mai ştiţi perioada 2007 – 2010 când la Sibiu era extra-plin de haite de câini vagabonzi? Cand ţi-era nuştiucum să ieşi din casă până nu te asigurai că nu eşti luat în vizor de o ceată din asta de 5-6 patrupede care te socoteau automat duşman şi se luau după tine? Când orice drum făcut pe oriunde se putea termina la Urgenţe pentru tratament muşcături? Când cel mai mare act de curaj era să mergi la plimbare cu căţelul tău? Deci vă mai amintiţi. Bine.

Uite că acum, din cauza blocajului pandemic sau nu, se pare că vremurile acelea vor reveni. Pentru că, de ceva vreme, au reapărut cetele de câini cu sau fără stăpân pe străzile Sibiului, mai ales prin zonele de margine. În cazul în care sunteţi nostalgici şi vă era dor de ei.

În Hipodrom sunt sigur, acolo au învăţat să treacă şi strada când e verde şi se învârt pe la gunoaie sau pe la piaţă (or avea hârtie cu "subsemnatul" la ei?). La fel în partea opusă, în zona şoselei Alba Iulia (de unde avem şi imaginea). La fel şi în alte părţi

Ei bine, "grupa" aceasta de 4 buc. câini a traversat parcarea, a trecut strada, s-a plimbat oleacă apoi au trecut strada înapoi.

Înţelegem că pandemie, că sunt restricţii pentru oameni, dar asta nu înseamnă că dacă trotuarul şi carosabilul e liber, trebuie completat cu altceva. Că la oameni le poţi da amendă, dar la patrupede ce le faci? Le pui afişe să stea acasă în numele sănătăţii mondiale? 

comentarii
2 comentarii

99% cainii apartin celor de la Sibmarket. de regula produc galceava doar catre alti caini.
si intr-adevar e remarcabil ca unii au evoluat in a se asigura si a trece strazile pe trecerile de pietoni - uneori mai bine decat homo sapiens.
un turnisorean
26.11.2020 13:00
Da. Si in cimitir au aparut cainii. Am fost in duminica dinainte de a se lasa carantina si, in zona cimitirului sasesc vechi, au aparut 2 caini, apoi inca trei. Latrau si isi aratau coltii! Am vorbit cu ei> cutu-cutu si s-au potolit, am scapat necapsat...
26.11.2020 18:32
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia