Tribuna
La Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” a început un nou an de studii
Dumitru CHISELIŢĂ
2950 vizualizari
La Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” a început un nou an de studii
Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu” şi-a deschis, în mod festiv, luni, un nou an de studii pentru cei înscrişi la cursurile ce se desfăşoară în cadrul ei.

 

„Pornim de această dată la drum cu un număr care anul acesta trece de 600, ceea ce înseamnă că pentru noi reprezintă o mare bucurie. Iată aşa cum spun în fiecare an, chiar dacă de fiecare dată mergem cu regretul că nu avem spaţiu suficient, numărul de elevi este într-o continuă creştere iar acest lucru dovedeşte faptul că nu doar oferta generoasă pe care o afişăm şi o propunem în fiecare an dar mai ales profesionalismul profesorilor care predau aici, în Şcoala Populară de Arte, ne ajută să creştem şi să prosperăm de la un an la altul”, a spus Alina Pinca, directorul Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu”, în cuvântul de deschidere.

La rândul ei, Christine Manta-Klemens, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, a subliniat că şcoala a atras mulţi cursanţi mai ales că aici este o nişă în care se regăsesc atât copiii cât şi adulţii, pentru a se dezvolta personal în multe domenii artistice. Ea a mai adăugat că Şcoala Populară de Arte şi Meserii este o instituţie care împărtăşeşte cultură în acest judeţ.

Tot cu acest prilej, preotul Mihai Sămărghiţan a oficiat şi un scurt serviciu divin de binecuvântare a noului an de studii care a început.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia