Tribuna
Îţi cauţi un loc de muncă? Vino la Târgul de joburi!
Andra MARINESCU
1830 vizualizari
Peste 30 de firme din Sibiu, Braşov şi Alba îşi prezintă, astăzi, 3 septembrie, locurile de muncă disponibile, în cadrul Târgului de joburi FORMing. Evenimentul va avea loc la Redal Expo, pe strada J. S. Bach, între orele 9 - 16.

Şomerii, tinerii absolvenţi sau persoanele inactive îşi pot găsi jobul favorit la târgul organizat de Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. "Târgul se adresează atât celor interesaţi de un serviciu, cât şi companiilor aflate în căutare de personal, companii pentru care participarea la târg este gratuită. Pentru că vrem ca de la târg un număr cât mai mare de participanţi să plece mulţumiţi că au găsit pos­turi disponibile în funcţie de pregă­tirea şi experienţa pe care o au, dar şi cât mai multe firme care să reuşească să găsescă un nu­măr cât mai mare de candidaţi pentru posturile disponibile oferite, încer­căm să oferim un spaţiu de dialog cât mai profesionist şi adecvat, în cadrul căruia vizitatorii şi intervie­vatorii pot avea discuţii, pot servi o cafea, pot completa aplicaţii de angajare online”, spun organi­zatorii.
Printre firmele participante se numără Star Transmission (firmă care produce componente auto pentru Mercedes-Benz), Dedeman, Ibis, Flaro, Adecco, Faurecia, Bliss SRL, Manpower, Ascent Sibiu, Simea Sibiu, Euro Triade, Mar­quardt, My Troy şi Ropardo. Partici­parea este gratuită, scopul acestui eveniment fiind acela de a facilita legătura între angajatori şi posibili angajaţi.

comentarii
2 comentarii

Usor de castigat! Esti dornic sa castigi mai multi bani? Iti doresti chiar independenta financiara ? Alatura-te acum echipei noastre si invata pas cu pas procedura simpla prin care poti ajunge la castiguri chiar din prima luna,fara sa fie nevoie sa recrutezi oameni in retele,fara multa bataie de cap!Trebuie doar sa ma contactezi cat mai repede la adresa de email : gheorghenecula@yahoo.com
vaporeanu
03.09.2015 00:48
Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si...cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul este foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi. Te asteptam! Pentru mai multe detalii trimiteti mail cu textul INFO la adresa cristinab1972@yahoo.com
Cristina
03.09.2015 22:09
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia