Tribuna
Husqvarna începe campania de primăvară cu noi oferte şi reduceri de sezon
Husqvarna începe campania de primăvară cu noi oferte şi reduceri de sezon
Brandul Husqvarna din Suedia, cu o tradiţie de 330 de ani, prin Tehnoron, compania care, înfiinţată în 1998 de ing. Nicolae Roşu, se află pe piaţa de specialitate din Sibiu (municipiu şi judeţ) de 23 de ani, întâmpină clienţii cu o nouă ofertă şi cu reduceri de sezon, pentru primăvara 2020.

 

Astfel, motoferăstraiele din toate gamele, de la hobby la profesional, beneficiază de reduceri de la 150 la 250 lei. La fel şi motouneltele (cu accesorii incluse în preţ), au reduceri de 200-300 lei, iar maşinile de tuns gazonul au reduceri de la 200 la 250 lei.

Husqvarna şi Tehnoron promovează, în continuare, utilajele alimentate pe bază de acumulatori, care sunt mai uşoare, mai fiabile (acelaşi model de acumulatori şi de încărcător electric comun) şi mai ales "prietenoase" cu mediul înconjurător: nepoluante, silenţioase, fără emisii directe şi fără reziduuri: fierăstraie, maşini de tuns gazonul, trimmere, refulatoare.

Şi în acest sezon, pentru întreţinerea spaţiilor verzi, Tehnoron oferă clienţilor săi maşinile automate de tuns gazonul din gama AUTOMOWER. Acestea sunt robotizate, inteligente, silenţioase, putând fi programate şi manevrate de la distanţă, prin GPS. Ele se alimentează automat de la staţia de încărcare, şi reiau lucrul după ce acumulatorii sunt încărcaţi complet.

În campania de primăvară 2020, Husq­varna-Tehnoron oferă reduceri de 500 -1000 lei la achiziţionarea tractoarelor de tuns gazonul şi, pentru curăţenie şi igienizare, pompe şi aparate de spălat sub presiune, cu reduceri între 150 şi 300 lei. Acestea, sunt extrem de folositoare acum, ele putând fi folosite pentru curăţirea şi igienizarea teraselor şi mobilierului de grădină. Atomizorul Cifarelli M1200 (preţ 2.350 lei) utilizabil atât cu soluţie, cât şi cu praf, are o putere de 3,6 kW/5CP, o rază de acţiune de 18 m pe orizontală şi 16 m pe verticală, poate fi folosit şi cu biocide, pentru igienizarea spaţiilor mari, inclusiv a autovehiculelor, de la autoturism la autobuz.  La fel, oferta de primăvară mai constă în scule cu discuri diamantate, pe benzină sau electrice şi motocositoarea cu disc rotativ şi motocositoarea Verdina, cu tambur rotativ, la preşul de 5.300 lei.

De reduceri consistente mai beneficiază aspiratoarele (200 lei), refulatoarele (suflătoare-aspiratoare de frunze) (200 lei).  

Tehnoron, locul de unde puteţi achiziţiona şi în rate (în magazin) produsele suedeze Husqvarna

 

Sibiu

strada E. A. Bielz nr. 9 (magazin şi centru zonal judeţean de service plus întreţinere),

telefon: 0744.666.115.

Mediaş

(magazin plus atelier reparaţii), str. Dr. Babeş nr. 17, telefon: 0751.494.953.

Agnita

(magazin), str. Avram Iancu nr. 31,

telefon: 0746.457.809

Dumbrăveni

(magazin), str. 1 Decembrie nr. 32,

telefon: 0745.899382

Fiecare magazin oferă suport tehnic, consultanţă, comercializare şi punerea în funcţiune a utilajelor. Alături de Husqvarna, Tehnoron se ocupă cu vânzarea şi asigurarea de service la produsele Verdina, Ferrari, Cifarelli, Partner, Jonsered şi Oregon.

Cei interesaţi, pot obţine informaţii şi
detalii suplimentare la adresa de email tehnoronsibiu@gmail.com sau de pe
pagina oficială web, www.tehnoron-sibiu.ro.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA