Tribuna
PNL
Fă-ţi un cadou în weekend! Îl meriţi din plin!
Fă-ţi un cadou  în weekend!  Îl meriţi din plin!

4 şi 5 iulie vor fi zile emblematice pentru Tribuna, dar şi pentru cititorii noştri. Sunt zilele în care serbăm împreună cu dumneavoastră, 130 de ani de la apariţia primului număr. Sunt zilele în care pentru prima dată un ziar din Sibiu orga­nizează un concert de asemenea anvergură în Piaţa Mare. Vă aş­teptăm să fim împreună, să spu­nem “La mulţi ani, Tribuna!” la Fes­ti­valul Tău, în 4 iulie - cu Junii Si­biului şi cu Nicolae Furdui Iancu, iar în data de 5 iulie, cu ANTRACT, COMPACT şi Elena Gheorghe. Petre­ce­rea va începe la ora 20 şi se va termina la ora 23.30.
În ambele seri, intrarea este liberă.

Prima seară – folclor

Respectând tradiţia, Tribuna va promova va­lorile culturii tradiţio­nale, astfel că prima seară din Festivalul Tău este dedicată fol­clorului românesc. Vi­neri, de la ora 20, An­samblul Folcloric Pro­fe­sio­nist "Cin­drelul - Junii Sibiului" - cu dansatori, instrumentişti şi solişti - urcă pe scena din Piaţa Mare pentru a le dărui sibienilor cântece şi dansuri populare spe­cifice Sibiului şi altor zone etnofol­clorice ale României.
Nicolae Furdui Iancu le va rea­minti apoi sibienilor melodii pe care, de ani şi ani de zile, românii le cântă alături de îndrăgitul interpret: "Noi suntem români" şi "Aşa-i românul". Nicolae Furdui Iancu este considerat un adevărat simbol al tradiţiilor şi cântecului popular din zona Munţilor Apuseni. La Sibiu, Nicolae Furdui Iancu va cânta ală­turi de Grupul instrumental Crai Nou din Alba-Iulia.

“Rock on!”, sâmbătă

Festivalul Tău, singurul eve­niment muzical din Sibiu care se adresează întregii comunităţi, fie­cărui sibian în parte şi fiecărui turist care vine în oraşul nostru, continuă sâmbătă, 5 iulie, cu o seară pop-rock. Doamnele se vor simţi “Una într-un milion”, cu Antract, la ora 20, apoi va fi rândul prietenilor să fredoneze “Cântec pentru prieteni”, cu prietenii Tribunei şi ai Sibiului, trupa Compact, de la ora 21.
Seara se va termina cu “Ecou”, pentru că Elena Gheorghe  va electriza publicul cu ritmuri pop şi latino, într-un spectacol de muzică, dans şi lumini.
Evenimentul va fi prezentat de o prietenă a Sibiului - Iuliana Tudor, vedeta care face audienţe record pentru Televiziunea Naţională. Iu­liana va fi alături de Tribuna şi de sibieni în ambele seri ale Festi­valului Tău.

Proiectul "Împreună din 1884" este susţinut de partenerii noştri strategici: Jidvei, BRD Groupe Société Géné­rale, Meridiana Transfer de Bani, Atlassib, Transcar, de par­te­nerii: Clinica Polisano, Buona­vista, Bricomat, Trans­mixt, BioSeviş, Agro Crinţ, dar şi de colaboratorii: San Med, Assault Security, Buonavista Catering & Banqueting.

Junii Si­biu­lui vor fi în Piaţa Mare pentru a ura La mulţi ani celui mai vechi cotidian din Sibiu din partea celui mai vechi ansamblu din România! 2014 este an aniversar pentru cul­tura sibiană: Tribuna, instituţie de presă, împlineşte 130 de ani de la apariţia primului număr, iar Junii Sibiului – an­samblu folcloric - ani­versează 70 de ani de la înfiinţare. Împreună avem o vârstă venera­bilă: 200 de ani. Împreună sărbă­torim o cola­borare  de excepţie: Tri­buna a fost mereu alături de Junii Sibiului, reflectând în paginile ei spec­tacole, turnee, participări la fes­tivaluri. Mulţumim cotidianului Tribuna pentru tot sprijinul acordat în aceşti ani, vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie. Dorim Tribunei viaţă lungă şi cât mai mulţi cititori" - Silvia Macrea, manager CJCPCT "Cindrelul - Junii" Sibiu.

Elena Gheor­ghe: "Dragi sibieni, vă aştept în 5 iulie, la concertul oferit de Tribuna!"
“Dragi fani ai trupei Compact, am bucuria să vă invit la un eveniment de excepţie ce va avea loc în Sibiu, pe data de 5 iulie. Vom fi prezenţi acolo şi împreună cu voi vom face o seară minunată "ce n-o vom putea uita" - Paul Ciuci, solistul trupei.

“Sibiul este a doua noastră casă pentru că Manole, chi­taristul formaţiei Antract, este din Sibiu; şi, în acelaşi timp, este locul în care avem foarte mulţi prieteni şi colegi de breaslă"  - Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei.comentarii
1 comentarii

Conducerea Asociatiei Crestin-ortodoxe ACORD va adreseaza sincere felicitari pentru aniversarea celor 130 de ani de la infiintarea publicatiei "Tribuna" ai caror mostenitori si continuatori in slujba adevarului si cetateanului cititor, sunteti Dvs.
Ne bucuram impreuna cu membrii colectivului redactional ai ziarului si suntem onorati de parteneratul cu ziarul Tribuna.
Va dorim tuturor multa sanatate si succes in tot ce veti intreprinde in continuare pentru a va mentine in topul celui mai citit si apreciat ziar.
ASOCIATIA CRESTIN-ORTODOXA ''ACORD'' SIBIU
03.07.2014 17:42
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica