Tribuna
Fără "Zilele Tălmaciului"
Dan FRÂNCU
1995 vizualizari

La fel cum s-a întâmplat şi anul trecut, administraţia publică din oraşul Tălmaciu a decis să nu mai organizeze sărbătoarea „Zilele Tălmaciului”. Motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt numeroase şi destul de complexe, dar criza ecomonică mondială este cauza primordială.
Referindu-se la acest subiect, primarul oraşului Tălmaciu, Constantin Barbu, ne-a informat că dificultăţile financiare care ne afectează pe toţi, economiile bugetare pe care doreşte să le facă, dar şi numeroasele lucrări de reparaţii şi investiţiile aflate în derulare în întreg oraşul, l-au convins că este cazul ca şi în acest an, să se renunţe la organizarea “Zilelelor Tălmaciului”.
Prin acestă măsură, administraţia oraşului Tălmaciu va economisi o sumă de bani destul de consistentă, ce va putea constitui resursa financiară pentru efectuarea unor diverse lucrări de utilitate publică.
“Sunt sigur că cetăţenii vor înţelege şi vor accepta această măsură, vor realiza că, pentru moment, priorităţile sunt altele”, ne-a spus primarul Constantin Barbu.
În luna iulie a anului 2009 a fost organizată ultima dată sărbătoarea “Zilele Tălmaciului”, manifestarea ajungând atunci la cea de-a IX-a ediţie.




comentarii
3 comentarii

Nu-i bai, in august este intalnirea sasilor din Talmaciu, se poate petrece si chiar daca nu esti sas. Mai bine de-astea decat zilele betivilor si manelelor ecologice.
Digi
05.08.2011 08:59
felicitari primarului!!! in sfirit cineva are bunul simt de a nu cheltui bbani aiurea!!! toate aceste asa zise sarbatori ar trebui interzise pina cind nu vom avea autostrazi,spitale ,scoli,curatenie in localitati etc etc.cind vom ajunge laq nivelul germaniei...ne putem apuca si de sarbatorit dar pina atunci...STOP!!! petrecerile astea nu sint decit...campanii electorale...prilej de betii si batai...comert cu...chinezarii etc etc.as felicita guvenul in timpul caruia s,ar interzice aiurelile astea!
ion
05.08.2011 10:30
foarte adevarat,subscriu intru totul la ion...
....
05.08.2011 22:19
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA