Tribuna
PNL
Euroconf, un brand de îmbrăcăminte sibian, partener al companiilor de renume din Europa
Euroconf, un brand de îmbrăcăminte sibian, partener al companiilor de renume din Europa
Cu o istorie de peste 66 de ani, Euroconf, unul dintre brand-urile de îmbrăcăminte cu tradiţie din Sibiu, este dedicat în exclusivitate bărbaţilor. Potrivit reprezentanţilor companiei, pentru producerea lor se folosesc procese tehnologice moderne, materiale de la furnizori de renume şi o etică a muncii bazată pe îmbunătăţirea continuă.

Firma produce atât pentru companii de renume din Europa, având contracte încheiate cu firme din Germania, Elveţia, Suedia, Franţa cunoscute pentru exigenţa lor, cât şi sub brandurile proprii, Paolo Rossi, marcă înregistrată în România şi în Uniunea Europeană şi Morathi.
Compania s-a născut ca o continuare a activităţii vechilor bresle de croitori de pe teritoriul burgului şi continuă să existe pentru a da ocazia alegerii perfecte în materie de şarm masculin.
 

Costumul business


Costumul business, un "must have" în garderoba unui bărbat, se numără printre produsele croite şi recomandate de Euroconf. Gama de materiale folosită pentru crearea acestor costume este de cea mai bună calitate, fiind comandată de la furnizori de tradiţie din Italia şi Portugalia cunoscuţi pentru tehnicile deosebite de finisare.
Toţi cei care îşi doresc un astfel de costum trebuie să ştie că Euroconf oferă diversitate, pornind de la paleta de culori în trend şi până la cele peste 30 de mărimi, care lărgesc aria ofertei. Este vorba despre gama medie care se încadrează între mărimile 44 şi 64, scurtă, între 24 şi 32 şi gama lungă, cu mărimi între 88 şi 114.
Costumele Paolo Rossi au un croi care se pliază pe foarte multe conformaţii atât pe slim fit, cât şi pe regular.
Materialele din care sunt croite aceste costume sunt finisate antimurdărire şi antişifonare, oferindu-le domnilor posibilitatea de a arăta impecabil după orice moment al zilei.
Sacourile casual şi smart casual sunt alte piese de rezistenţă oferite de Euroconf. Indiferent de vârstă, bărbaţii nu trebuie să rateze ocazia de a fi cuceritori. Sacoul a fost întotdeauna promotorul efectului "Wow!", la bărbaţi. Indiferent că optează pentru o plimbare în oraş, o participare la un eveniment în familie sau la un cocktail, Euroconf oferă soluţia cea mai potrivită. Ţesături de lână, lână în amestec, multitudine de culori şi mărimi, orice se alege, va arăta impecabil.


Costume de ceremonie, la preţuri avantajoase

Costumele de ceremonie se regăsesc, de asemenea, în oferta companiei.
Confecţionate din ţesături cu finisaje deosebite, costumele pentru miri pot conferi o imagine de neuitat în această zi importantă, iar raportul calitate - preţ este un avantaj de neratat.
La "Euroconf" se găsesc şi cămăşi şi cravate, dar nici reprezentantele sexului frumos nu sunt uitate, ele găsind aici creaţii ale producătorilor de renume din Italia.
Toate acestea se găsesc în magazinele Paolo Rossi aflate în Sibiu, pe Bulevardul Victoriei, în Bucureşti şi în Cluj.


Echipa Euroconf se măreşte!


Euroconf are în prezent aproximativ 200 de angajaţi. Echipa doreşte să îşi mărească numărul de membri. Cei care doresc să aplice pentru un job aici trebuie să îşi depună CV-ul la sediul firmei, din Bulevardul Victoriei nr. 42 Sibiu, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 - 16.
Salariul este atractiv şi motivant şi va fi completat de tichete de masă.
Angajaţii lucrează într-un singur schimb, între orele 6.30 + 14.30, iar orele suplimentare sunt plătite dublu. De asemenea, de sărbători şi în vacanţe, angajaţii primesc prime.
În cazul în care cei care vor să se angajeze vin din alte localităţi, firma este cea care suportă cheltuielile de transport.
Copiii mici ai angajaţilor pot frecventa Grădiniţa nr. 26, care este în curtea fabricii.
Detalii pot fi aflate la numerele de telefon 0269/210.165 sau 0269/210.107 ori de pe www.euroconf.ro, www.paolorossi.ro.


comentarii
1 comentarii

Oferta extra. Lucru la calculator. Eficient. Valabil in toate judetele. Start instant. Noi am testat totul pentru tine. Simplu ca buna ziua. Incepe rapid si castiga bani. Dorinta noastra e sa te ajutam. Profita de aceasta oportunitate. Vrei sa ratezi o sansa unica? Vei vedea ca suntem seriosi. Pentru detalii, scrie la adresa: roxanadeac.dr@gmail.com
Bot-Deac Roxana Gabriela
29.11.2019 21:38
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia