Tribuna
E frig, în centru terasele par să dispară încet-încet. Ca şi Târgul de Crăciun
Dumitru CHISELIŢĂ
4129 vizualizari
E frig, în centru terasele par să dispară încet-încet. Ca şi Târgul de Crăciun

O tură pe centru acum, la temperaturile acestea nu exagerat de reci, dar nici nemaipomenit de calde, îţi oferă o altă viziune decât cea hibernal-estivală din perioada Târgului de Crăciun. Lume mult mai puţină, doar cei care au neapărat treabă sau drum prin centru...

Terasele, care au făcut faţă, indiferent de condiţiile meteo de iarnă de până acum, fiind chiar suprasolicitate, se pare că şi ele trec, cum s-ar spune, în rezervă. Miercuri, 8 ianuarie, terasele de pe Bălcescu erau ori pustii, ori în curs de demontare. Oricum, nu prea era de luat dejunul acolo sau de consumat bere...

 

În Piaţa Mare, la fel, Târgul de Crăciun mai are funcţional doar patinoarul. Căsuţele au dispărut încet încet, „în picioare” mai rămânând bradul (unde lumea îşi mai făcea câte un selfie), „roata” şi iluminatul festiv. Patinoarul, în schimb, era complet funcţional.

Nu-i nimic, se poate consuma şi „indoors”, şi acum avem ocazia să vedem Piaţa Mare nu neapărat ocupată cu un eveniment. Asta numai până la următorul eveniment public. 







comentarii
1 comentarii

Dupa ce ca orasul e trist, te mai dai si fara sa vrei pe derdelus pt. ca nimeni nu se indura sa arunce niscaiva nisip, ca de curatat zapada sau gheata nici nu poate fi vorba!
09.01.2020 21:17
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA