Tribuna
Dobânzi reduse la credite noi

Veşti bune pentru sibienii care au în plan să ia un credit garantat cu ipotecă de la UniCredit Ţiriac Bank. Ei vor plăti dobânzi cu până la 1,5 procente mai mici la aceste credite. Modificarea se datorează reducerii marjelor aplicate peste Robor şi Euribor. Astfel, în cazul creditelor acordate în lei pentru achiziţia şi / sau construcţia de locuinţe, banca a decis să reducă marja de la 3,8% la 2,3%. În acest fel, rata dobânzii a scăzut de la 14,48% la 12,98%. Reducerea se va aplica numai pentru clienţii noi.
Banca acordă creditul pe o perioadă de până la 30 ani şi finanţează maximum 80% din preţul proprietăţii imobiliare, dar nu mai mult de 80% din valoarea evaluată. Pentru a obţine un credit de la această instituţie bancară, solicitanţii trebuie să aibă peste 20 ani şi un venit minim pe familie de 850 lei.
La creditele de nevoi personale cu ipotecă în moneda naţională, dobânda a fost redusă cu 0,5 procente, de la 15,48% la 14,98%. Pentru creditele de nevoi personale cu ipotecă în euro, marja de dobândă a scăzut de la 8,5%, la 6,95%. Noul nivel al dobânzii este de 8,29% faţă de valoarea anterioară, care era de 9,84%. (L. B.)comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica