Tribuna
Denis Severin, Atanas Krastev, Răzvan Suma şi Ella Bokor vor urca pe scena Sălii Thalia, la ”Cello AllStars"
Liuba STARII
2316 vizualizari
Denis Severin, Atanas Krastev, Răzvan Suma şi Ella Bokor vor urca pe scena Sălii Thalia, la ”Cello AllStars
Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu va găzdui joi, 8 august, de la ora 19, concertul ”Cello AllStars" susţinut de patru muzicieni de excepţie ai scenei internaţionale, precum Denis Severin, Atanas Krastev, Răzvan Suma, Ella Bokor şi invitaţii lor, participanţi ai masterclass-ului de violoncel din cadrul Academiei "ICon Arts".

 

Evenimentul face parte din Festivalul ICon Arts Transilvania, ediţia cu numărul XVII, iar pro­gramul concertului va sublinia diferitele epoci vizitate de com­plexul instrument, cuprinzând lucrări de A. Piazzolla, M. Ravel, G. Bizet, D. Popper, G. Sollima, J. Klengel, K. Lindemann et al. La concert, publicul din Sibiu se va putea bucura de o întâlnire rarisimă între patru violoncelişti distinşi cu valoroase premii in­ternaţionale şi, mai presus, cu un talent ieşit din comun şi apetit pentru depăşirea limitelor cu­nos­cute ale expresivităţii instru­mentului atât de apropiat de vocea umană. Iar tinerii pe care aceştia îi îndrumă vor con­certa pentru prima dată pe scena unei filarmonici importante şi cu sigu­ranţă că vor avea multe de spus, inclusiv pe viitor, în cariera stră­lucită care îi aşteaptă. Bile­tele la concert pot fi achiziţionate prin Entertix.ro şi MyTicket.ro şi la intrare la eveniment. Preţul unui bilet este 20 de lei.

 

"Un instrument care fasci­nea­ză încă de acum patru secole, violoncelul, seduce fiecare as­cul­­tător prin versatilitatea-i aparte şi infinitele posibilităţi de expre­sie. Iar în mâinile unor pasionaţi muzi­­cieni, violoncelul poate reda muzica unei întregi orchestre în vastele nuanţe ale emoţiei umane", spun organizatorii.

Începând cu acest an, eveni­mentele de la "ICon Arts" se des­fă­şoară sub semnul celor patru tematici care vorbesc despre valorile festivalului ce s-au creat firesc în cele 17 ediţii organizate până în prezent. Ediţia a XVII-a este un eveniment organizat de UCIMR - Uniunea de Creaţie In­ter­­pretativă a Muzicienilor din România prin programul "Opor­tunităţi la tine acasă" dedicat ti­nerilor muzicieni excepţionali din România.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia