Continental
Tribuna
Concerte de top la VINO - Festival de Gastronomie Urbană, în Parcul Tineretului
Concerte de top la VINO - Festival de Gastronomie Urbană, în Parcul Tineretului
STEMA, Dimitri's Bats, Astro Générale, I'm The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut, Amalia Gaiţă şi Marú concertează în perioada 17-19 mai la primul street food festival al anului la Sibiu. Douăzeci de food truck-uri şi nouă crame de vinuri din România vă aşteaptă în Parcul Tineretului.

VINO nu înseamnă doar mâncare bună şi vinuri de top. Festivalul de gastronomie urbană are programate în cele trei zile, şi multe concerte. Astfel sunteţi aşteptaţi ca după ce vă înfruptaţi de la zecile de food-truck-uri şi degustaţi vinurile de la cramele participante la prima ediţie a festivalului ”VINO”, să asistaţi şi la concertele din zilele de 17, 18 şi 19 mai.

Totul se petrece într-o locaţie premieră pentru un eveniment la Sibiu - în Parcul Tineretului!

În cele trei de festival, pe scena amenajată în Parcul Tineretului vor concerta trupe în vogă din România. Astfel STEMA, Dimitri's Bats, Astro Générale, I'm The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut, Amalia Gaiţă şi Marú, promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri şi prestaţii pe măsura festivalului. Înainte de acestea, în fiecare zi, DJ FunkyDrop va fi la platane preţ de câteva ore şi o să aibă grijă să aveţi parte de cea mai bună muzică.

 

Cinci noi food-truck-uri la VINO!

 

Veştile bune continuă la VINO. ”Suntem încântaţi să vă anunţăm că am completat lista de participanţi la VINO Sibiu, cu încă cinci dintre cele mai bune food-truck-uri din România”, spun organizatorii evenimentului din Parcul Tineretului. Papilele gustative vor fi răsfăţate cu savoarea gusturilor româneşti, italiene, mexicane şi nu numai, prin preparate ce vor putea fi regăsite la cele 20 food truck-uri participante.

 

New
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia