Continental
Tribuna
Campania de toamnă 2019 la Husqvarna - Tehnoron Sibiu
Campania de toamnă 2019 la Husqvarna - Tehnoron Sibiu
Tehnoron, compania care, înfiinţată în 1998 de ing. Nicolae Roşu şi Maria Roşu, împreună cu Ovidiu şi Anca Jurcan şi Elena Spătaru, împlineşte anul acesta 21 de ani de când se află pe piaţa de specialitate din Sibiu (municipiu şi judeţ), vine cu o nouă ofertă pentru toamna 2019 dedicată utilizatorilor gamelor de scule pentru lemn, pădure, grădini şi spaţii verzi.

În perioada 15 septembrie – 15 decembrie, clienţii Tehnoron vor beneficia atât de reduceri consistente la achiziţionare, cât şi de bonusuri incluse în preţ (lame şi lanţuri, echipament de protecţie).
Tehnoron promovează, în continuare, utilajele alimentate pe bază de acumulatori, mai uşoare, mai fiabile şi mai „prietenoase” cu mediul înconjurător: eliminarea emisiilor de noxe şi zgomot mult mai redus în timpul funcţionării.

Pentru întreţinerea spaţiilor verzi, Tehnoron oferă clienţilor săi maşinile automate de tuns gazonul din gama AUTOMOWER. Acestea sunt robotizate, inteligente, silenţioase, putând fi programate şi manevrate de la distanţă, indiferent unde te afli. Ele se alimentează automat de la staţia de încărcare, atunci când acumulatorii dau semne de „low battery”, deplasându-se singure, din orice punct, spre staţie, apoi reluând lucrul după ce acumulatorii sunt încărcaţi complet. În plus, sunt dotate cu un sistem complex anti-furt.

Campania de toamnă 2019 mai cuprinde produsele OREGON (lame şi lanţuri) la care se oferă reduceri de 10 sau 20 lei la predarea celor uzate, din aceeaşi gamă. Frezele de zăpadă sunt şi ele la promoţie, oferindu-se reduceri între 300 şi 700 lei la orice produs din gama aferentă. Tractoarele de tuns gazonul beneficiază şi ele de o reducere de 1.500 lei.

Importante reduceri de preţ sunt practicate la produsele din gama HOBBY, STANDARD şi PROFESIONALE, acestea devenind accesibile tuturor: motoferăstraie, motocoase, suflante şi maşini de tuns iarbă.

*    *    *
(CASETA)

Tehnoron, locul de unde puteţi achiziţiona şi în rate (în magazin) produsele suedeze Husqvarna

Sibiu, strada E. A. Bielz nr. 9 (magazin şi centru zonal judeţean de service plus întreţinere), telefon: 0744.666.115.
Mediaş (magazin plus atelier reparaţii), str. Dr. Babeş nr. 17, telefon: 0751.494.953.
Agnita (magazin), str. Avram Iancu nr. 31, telefon: 0746.457.809
Dumbrăveni (magazin), str. 1 Decembrie nr. 32, telefon: 0745.899382

Fiecare magazin oferă suport tehnic, consultanţă, comercializare şi punerea în funcţiune a utilajelor. Alături de Husqvarna, Tehnoron se ocupă cu vânzarea şi asigurarea de service la produsele Verdina, Ferrari, Cifarelli, Partner, Jonsered şi Oregon.
Cei interesaţi, pot obţine informaţii şi detalii suplimentare la adresa de email tehnoronsibiu@gmail.com sau de pe pagina oficială web, www.tehnoron-sibiu.ro. 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia