Tribuna
Căsuţe noi de lemn la intrarea in Zoo
Sorana MAIER
1503 vizualizari
Căsuţe noi de lemn la intrarea in Zoo

Primăria Sibiu scoate la lici­taţie 15 căsuţe noi din lemn pen­tru comerţul de la intrarea în Grădina Zoologică Sibiu.
"Serviciul de Administrare a Domeniului Public organi­zea­ză în data de 13 august o lici­taţie publică deschisă pentru ocu­parea noilor spaţii de co­mer­cia­lizare situate pe aleea de intrare în Grădina Zoolo­gică. Este vorba despre cele 15 noi structuri de lemn achi­ziţionate de Serviciul de Ad­ministrare a Domeniului Pu-    blic şi care au ca scop prezen­tarea şi comer­cializarea pro­du­selor alimen­tare şi non-ali­mentare într-un mod orga­nizat", a anunţat, în conferinţa de presă, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
În cele 15 căsuţe se vor putea vinde jucării, produse de artizanat, suveniruri, bijuterii şi produse handmade, produse ali­mentare, băuturi nealcoo­lice, produse de patiserie şi dulciuri.
Licitaţia va avea loc în data de 13 august, la ora 10, în sala 203 a Primăriei Sibiu. Preţul de pornire pentru închirierea unui astfel de spaţiu este de 5.256 lei/an, iar pasul de strigare este de 100 de lei. Caietele de sar­cini pentru această procedură se pot obţine gratuit de la sediul SPADPP din Piaţa Mică, nr. 22. Contractul se va încheia pentru o perioadă de trei ani.comentarii
1 comentarii

Casutze noi la intrare, pozate la iesire. Tipic tribunistilor.
preafericitul
09.08.2013 21:10
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia