Tribuna
Sevis
BNR îşi face sală de fitness la Păltiniş
Laura BUCIU
4613 vizualizari
BNR îşi face sală de fitness la Păltiniş

Banca Naţională a României va cum­păra echipamente sportive cu care va dota Clubul BNR din centrele de pregătire de la Păltinş şi de la Sinaia, precum şi pentru Clubul BNR din Cotroceni. Valoarea totală a proiectului este de 60.000 de euro. Sălile vor avea circuit închis, doar pentru angajaţi.
Potrivit anunţului de achiziţie publică, printre dotări figurează benzi de alergare, echipamente de fitness, biciclete sta­ţionare şi bănci de forţă `i grătare de hal­tere.
Firmele pot solicita documentaţia de participare la licitaţie până pe data de 10 noiembrie, iar ofertele vor fi depuse până la data de 12 noiembrie. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaşi zi, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
Sport pentru Păltiniş şi Sinaia
Conform caietului de sarcini, valoarea totală estimată a proiectului este de 214.900 lei, fără TVA. Valoarea estimată Lot 1 „Furni­zare echipamente de fitness pentru CPPAS, UPPAS Păltiniş şi Sinaia este de 204.900 lei, fără TVA, iar valoarea estimată Lot II „Furnizare bancă de abdomen înclinată pentru UPPAS Cumpătu Sinaia şi UPPAS Păltiniş” este de 10.000 lei fără TVA.
Echipamentele vor fi achiziţionate de Banca Naţională a României din fonduri proprii.comentarii
2 comentarii

E sfidare si nesimtire cit cuprinde!Mai bine dotati un azil!
s.a.s.
29.10.2014 07:27
...pai asta si fac: isi doteaza propriul lor azil de lux. Si aici sunt banii dvs... E stres mare in BNR, uzura multa, eu zic sa ii si pensionam anticipat pe la 50 de ani cu pensii babane ca s-au chinuit pentru binele tarii
...
29.10.2014 13:23
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia