Tribuna
Ariton şi Mitea s-au întâlnit la serviciu
Ariton şi Mitea s-au întâlnit la serviciu

Noul prefect al judeţului, Ion Ariton, s-a întâlnit, ieri, cu Ilie Mitea, devenit inspector guvernamental, pentru a discuta detaliile preluării noului mandat. Discuţia dintre cei doi nu a durat mai mult de o jumătate de oră şi a avut loc doar între cei doi. Ion Ariton a venit, ieri, la Prefectură, puţin peste ora 12. A venit pe jos, deoarece participase la şedinţa de bilanţ a Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, ţinută în Aula Avram Iancu a Facultăţii de Litere, Istorie şi Arte. Aici a luat parte atât în calitate de prefect, cât şi de senator PDL de Sibiu. Era relaxat, poate şi datorită faptului că a mai lucrat în Prefectură timp de trei ani. A urcat direct spre biroul fostului prefect. Din spusele lui Ion Ariton, deoarece Ilie Mitea nu a dorit să comenteze acestă întâlnire, s-a discutat despre preluarea şi predarea atribuţiilor de prefect, evenimentul oficial privind instalarea lui Ion Ariton în funcţia de prefect al Sibiului urmând să se facă astăzi la prânz. Ilie Mitea, fostul prefect al judeţului, a ajuns la Prefectură cu 20 de minute înaintea lui Ion Ariton. Se afla în maşina prefecturii şi a preferat să intre în instituţie prin curtea interioară, dinspre Biblioteca ASTRA. O întâlnire scurtă, dar şi cu rezultate clare.
Ion Ariton are la dispoziţie 15 zile pentru a se decide între funcţia de prefect şi cea de senator. Senatorul PD-L Ion Ariton, a câştigat definitiv procesul intentat Guvernului Tăriceanu pentru demiterea din funcţia de prefect al judeţului Sibiu. Ariton a fost schimbat din funcţia de prefect la sfârşitul anului 2007. El a contestat în instanţă decizia, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a dat câştig de cauză. În aceste condiţii, hotărârea instanţei trebuie pusă în aplicare. Ion Ariton a declarat că va opta pentru funcţia de senator, urmând ca prefect al judeţului să devină Constantin Trihenea, secondat de subprefecţii Amalia Cindrea şi Cornel Langa. Constantin Trihenea a renunţat, ieri, la mandatul de consilier local şi cel mai probabil, săptămâna viitoare în şedinţa de Guvern poate fi numit prefect al judeţului.

comentarii
3 comentarii

Jalnic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www
27.02.2009 09:11
dl. Langa,ce subprefect o fi asta l am vazut de cateva ori beat,si credeti ma era sub orce critica..pleaca ai nostri vin ai nostri...sarac popor roman...
nicusor
27.02.2009 09:50
felicitari domnule ARITON; nu lasati hotii de la PNL sa mai fure,sa vina TRIHENEA
sibian
27.02.2009 18:51
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA