Tribuna
Arăta prea bine ca să nu fie mâzgălită: cişmeaua din Parcul ASTRA
Arăta prea bine ca să nu fie mâzgălită: cişmeaua din Parcul ASTRA

De când erau în toi lucrările de amplasare a cişmelei aniversare a Apă-Canal din faţa Parcului ASTRA, mi-am zis că e treabă de zile până vine unul cu mâzgăleala la ea să-i facă felul. Arăta, efectiv vorba aia, prea bine. Metalică, zincată, strălucitoare, aproape în contrast cu tot ce e în acea zonă.

Şi exact asta s-a întâmplat. A fost o problemă de zile până au apărut două bucăţi de "Tag"-uri pe ea. Era normal pentru Sibiul pretins civilizat. Era normal şi pentru faptul că la noi nu trebuie să existe, nici măcar pe centru, ceva care să arate 100% bine. 

Ei, ce facem? Căutăm înregistrările video de pe super-camerele de supraveghere care "ne dau un sentiment de siguranţă" şi al căror rol este "cel de prevenire a distrugerii bunurilor din patrimoniul public şi privat" şi pentru a identifica autorii "de fapte de natură contravenţională sau infracţională, săvârşite pe raza municipiului Sibiu şi a altor dovezi în susţinerea acestora”? Asta nu mai e, de regulă treaba noastră, ci a voastră, a celor care gestionaţi acele dispozitive. Succes, deşi ne îndoim de rezultate, ca de obicei, pentru că realitatea din teren confirmă totdeauna altceva.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia