Tribuna
A murit în ziua în care a împlinit 25 de ani
Vasile ANTIPA
1376 vizualizari
A murit în ziua în care a împlinit 25 de ani
Este destinul tragic al unui tânăr din Laslea, care a murit cel mai probabil electrocutat în timp ce făcea duş. Eforturile disperate ale asistenţilor de la Ambulanţa Mediaş au fost zadarnice, tânărul fiind declarat decedat la o oră de la începerea manevrelor de resuscitare.
Durere greu de exprimat în cuvinte pentru o familie din Laslea. Unul dintre copii a murit luni dimineaţa în jurul orei 10, exact în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze împlinirea vârstei de 25 de ani. Tragedia s-a petrecut în timp ce băiatul se afla în baie. De aici şi suspiciunile echipei de asistenţi medicali, dar şi ale anchetatorilor, care presupun că băiatul ar fi murit în urma unei electrocutări. „Trebuia să mergem la Mediaş. El mi-a zis că intră la baie să facă un duş. Am văzut că trece ceva timp, l-am strigat, dar nu mi-a răspuns. După o vreme, un alt copil de-al nostru a intrat în baie, apoi a venit la mine şi m-a întrebat „De ce doarme Mihai (băiatul decedat-n.red.) în baie? Am fugit repede la baie şi l-am găsit cu faţa în jos. Am încercat să îl ajut, l-am apăsat pe burtă, dar nu am reuşit. Am anunţat imediat SMURD-ul, au venit, dar băiatul meu nu mai mişca deloc”, ne-a spus mama băiatului decedat.
Alertat de SMURD, un echipaj al Ambulanţei Mediaş a plecat spre Laslea. În ciuda eforturilor disperate, băiatul nu a mai putut fi salvat. „Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui stop cardio-respirator la un pacient pentru care din păcate, nu am mai putut face nimic. Necazul este cu atât mai mare cu cât chiar astăzi împlinea 25 de ani. S-au încercat toate manevrele de resuscitare timp de o oră, dar totul a fost zadarnic. Ceea ce este interesant este faptul că pacientul a făcut stopul cardio-respirator în baie, în timp ce făcea duş. Pe suprafaţa corporală are câteva leziuni cutanate, mai precis arsuri de gradul III, pe care noi le etichetăm drept arsuri survenite în urma unui arc electric. Există suspiciuni ca decesul să fi survenit în urma unei electrocutări”, ne-a spus Ilarie Cumpănăşoiu, asistent coordonator al Serviciului de Ambulanţă Mediaş.
Cadavrul tânărului din Laslea a fost ridicat de lucrătorii Serviciului de Medicină Legală Sibiu. În urma autopsiei care va fi efectuate, anchetatorii speră să afle cu exactitate cauza decesului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA