Tribuna
”Vulturii” mai ratează un pisc! 4 din 4 (înfrângeri) pentru sibieni...
b.o.n.
741 vizualizari
”Vulturii” mai ratează un pisc! 4 din 4 (înfrângeri) pentru sibieni...
© Twitter
Baschetbaliștii sibieni au pierdut și meciul de la Oradea, din etapa a IV-a, la o diferență de 15 puncte, astfel că primul succes din actualul sezon se lasă încă așteptat. ”Galben-albaștrii” se pregătesc de jocul din următoarea etapă, cea în care vor primi vizita celor de la CSO Voluntari. Partida se va juca duminică, 24 octombrie, de la ora 20:00, în Sala ”Transilvania” și va fi transmisă LIVE pe DigiSport și Look Sport.

 

BC CSU încă nu a obținut prima victorie în actualul sezon deși au trecut patru etape! Sâmbătă seara, baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu au pierdut cu 81-66 meciul disputat pe terenul celor de la CSM CSU Oradea.

Cu lotul incomplet datorită problemelor medicale și accidentărilor, echipa sibiană a încercat, la Oradea, să facă un meci cât mai bun. În aceste condiții, Cristian Cerbu a intrat titular, alături de Justas Tamulis, Monyea Pratt, Tanner McGrew și Mirel Dragoste. ”Vulturii” au intrat motivați pe teren însă gazdele s-au instalat la conducere din primele minute, grație unor reușite de la distanță. Primul sfert a fost adjudecat clar de echipa gazdă cu 25-16. Oradea a continuat în același ritm, iar la pauza mare BC CSU era la 12 lungimi în spatele adversarului (45-33).

La reluare, sibienii au reușit să reducă din diferență după ce au câștigat sfertul al treilea la diferență de un coș (18-16), dar în ultimele 10 minute jucătorii lui Cristi Achim și-au asigurat liniștea, impunându-se în cele din urmă cu 81-66, după 20-15 în actul decisiv.

”Un meci greu, așa cum ne așteptam. Nu am reușit să creăm probleme adversarilor, deși am încercat să schimbăm apărările iar cei care au jucat nerefăcuți nu au reușit să țină un ritm de joc mai susținut, așa cu ne dorim. Dacă e să luăm totuși ceva pozitiv este că nu mai avem nici o accidentare nouă și că, pentru prima dată în jocurile oficiale, am putut să folosesc toți jucătorii străini. Rămâne să reușim să ne și antrenăm acum și să ne pregătim bine pentru următorul meci”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Cel mai bun marcator din rândul sibienilor a fost Rareș Uță, care a încheiat meciul cu 17 puncte și 9 recuperări, urmat de Justas Tamulis cu 15 puncte și 3  assist-uri, Tanner McGrew, care a terminat în double-double cu 10 puncte și 11 recuperări, Mirel Dragpste (10 puncte), Evan Fitzner (8 puncte, 3recuperări), Monyea Pratt (două puncte, 10 assist-uri, 3 recuperări), Luca Năstruț și Cristian Cerbu (câte două puncte).

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSO Voluntari, duminică, 24 octombrie, de la ora 20:00. Accesul se va face în baza tichetelor de acces care vor fi puse în vânzare pe platforma www.bilete.ro și a certificatului digital covid care să ateste că persoana este vaccinată sau a trecut prin boală.  Meciul va fi LIVE pe DigiSport și LookSport.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia