Tribuna
”Vulturii” încep pregătirea pe 15 august. Șase amicale pentru BC CSU Sibiu în presezon
”Vulturii” încep pregătirea pe 15 august. Șase amicale pentru BC CSU Sibiu în presezon
Pregătirea în vederea noului sezon debutează pe 15 august, atunci când echipa antrenată de Miguel Angel Hoyo se reunește la Sibiu și are programate șase partide de verificare înaintea startului sezonului 2022/2023.

 

Cu lotul aproape definivat, BC CSU Sibiu se reunește la sfârșitul acestei săptămâni la Sibiu, sportivii urmând a participa luni, 15 august, la prima activitate în noua formulă. Sportivii au programate în primele zile de după reunire testele medicale și fizice, ulterior debutând antrenamentele conduse de staff-ul tehnic format din Miguel Angel Hoyo, Cătălin Vulc și Mikel Ereno, conform paginii de Facebook a clubului.

Ulterior, Hoyo va absenta o scurtă perioadă din acest presezon, urmând a se alătura naționalei Coastei de Fildeș în meciurile din preliminariile FIBA World Cup 2023. De asemenea, Unai Mendicote va face mai târziu joncțiunea cu noii săi colegi deoarece este convocat la echipa națională a Spaniei de baschet 3x3.

BC CSU va susține primul meci de verificare pe 3 septembrie, la Tg. Mureș, urmând ca echipa să revină la Sibiu pentru antrenamente. Al doilea amical al ”galben-albaștrilor” va avea la Oradea, pe 9 septembrie, iar în 16 și 17 septembrie BC CSU va participa la Cupa Timișoara, alături de echipa gazdă, de KK Vrsac și KTE-Duna Aszfalt Kecskemet.

Primele meciuri în fața propriilor suporteri sunt programate a se disputa în cadrul tradiționalului turneu de la Sibiu ”Memorialul Elemer Tordai”, programat să se desfășoare la Sala ”Transilvania”, în perioada 21-22 septembrie.  La turneul de la Sibiu, pe lângă echipa noastră, vor participa: SCM ”U” Craiova, SCM Tg. Mureș și CSA Steaua București.

Primul meci oficial din noul sezon se va desfășura, de asemenea, în fața propriilor suporteri, în prima etapă din Liga Națională de baschet nasculin programată la 28 septembrie, când vom primi vizita celor de la FC Argeș Pitești.

Clubul sibian a mai anunțat că în curând va începe și campania de comercializare a abonamentelor, iar detaliile legate de prețuri și beneficiile de care se vor putea bucura fanii BC CSU Sibiu pe parcursul sezonului vor fi anunțate zilele următoare!


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA