Tribuna
Volei Alba Blaj - Volero Zurich 0-3: Înfrângere în doar 76 de minute pentru campioana României, la Sibiu
b.o.n.
1662 vizualizari
Volei Alba Blaj - Volero Zurich 0-3: Înfrângere în doar 76 de minute pentru campioana României, la Sibiu
Echipa din Blaj a pierdut, aseară, în "Transilvania", în 3 seturi meciul cu multipla campioană a Elveţiei.

Echipa din Zurich a rezolvat repede meciul cu campioana României, Volei Alba Blaj, disputat miercuri seara, în Palatul Sporturilor "Transilvania". Volero s-a impus în trei seturi (25-21, 25-15, 25-16), la capătul unei partide care a durat mai puţin de 80 de minute.
Pentru echipa din Blaj au evoluat Ana Antonijevic, Adina Salaoru, Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic, Dubravka Djuric, Rebecka Lazic, Ana Grbac, Lisa Kramer şi Ana Maria Berdilă.
Volei Alba Blaj revine la Sibiu pentru un nou meci din grupele Champions League pe 28 februarie, când primeşte vizita celor de la Dinamo Moscova.
 






comentarii
2 comentarii

Mars la ALBA CU CAMPEANU SI CORNEA.Lasati sala SPORTURIILOR PTR BALURILE BOBOCIILOR SI TARGURI DE HAINE.Jigodii ordinare...VENIM PESTE VOI IN CJS SI VA SPARGEM OCHELARII
dani
26.01.2017 09:08
Alo gara, Dani a ajuns la peronul 2. Ai fumat ciuperci? Este o competitie internationala, care se poate desfasura doar in anumite sali polivalente. Daca judetul Alba nu are asa ceva, cu ce este devina echipa de volei. Te intreb daca ai auzit de echipa locala de volei. Ai fost macar o data la un meci? A imi cer scuze tu nu d-ai bani pentru un bilet la un meci de volei. Insa si meciu acesta ca si cele pe care echipa locala l-ea disput erau gratis. Nu exista suporteri sau sponsori pentru volei. Asa ca taci din gura si I-a o ceapa in gura. Parerea mea
Om Sarac
27.01.2017 10:08
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA