Tribuna
PNL
VIRTUAL RETROGRADATĂ! Gaz Metan, depunctată din nou! Medieșenii au acum -11 puncte
b.o.n.
1335 vizualizari
VIRTUAL RETROGRADATĂ! Gaz Metan, depunctată din nou! Medieșenii au acum -11 puncte
Clubul Gaz Metan Mediaş a fost sancţionat din nou, miercuri, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru datoriile neachitate şi a ajuns să aibă -11 puncte în clasamentul play-out-ului Ligii 1, fiind virtual retrogradat.

 

După ce, în speţe separate, comisia a sancţionat clubul medieşan cu retragerea a două puncte, din cauza datoriilor neachitate faţă de foştii jucători Sergiu Popovici şi Alexandru Munteanu, Comisia de Disciplină a retras alte 8 puncte, câte două pentru datoriile neplătite faţă de Mircea Diaconescu (fost analist video al clubului), Mihai Teja (antrenor principal), Eusebiu Tudor (antrenor secund) şi Ioan Mărginean (preşedinte), anunţă site-ul FRF.
”În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal sancţionarea CS Gaz Metan Mediaş cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 06.03.2022 - 21.03.2022”, se arată în comunicatele comisiei pentru fiecare din cele patru cazuri menţionate.
Comisia a acordat termen în data de 13 aprilie, ora 15:00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plăţii faţă de cele patru persoane pentru a evita în continuare depunctarea.
În urma acestei depunctări, Gaz Metan Mediaş rămâne în clasamentul play-out-ului pe ultimul loc cu -11 puncte.
Până acum, Gaz Metan a fost sancţionată în total cu 26 de puncte prin deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică din 11 februarie (două puncte), 23februarie (8 puncte), 2 martie (4 puncte), 9 martie (8 puncte), 16 martie (două puncte) şi 23 martie (10 puncte), primele patru decizii venind înainte de play-out.






comentarii
1 comentarii

...o asemenea prostie (sau perversitate) numai cei din resortul "inculturá istoricá" au putut realiza !!!
Dupá mintea lor - echipa este pedepsitá pentru fiecare caz individual.

Au ajutat pe FC Hermannstadt sá coboare din prima ligá, iar acum pe cea de-a doua echipá din acest judet...
Si uite asa, rámán echipele din Republica Valahá....ín prima liga!
scena9
25.03.2022 07:49
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA