Tribuna
AFF
VIRTUAL RETROGRADATĂ! Gaz Metan, depunctată din nou! Medieșenii au acum -11 puncte
b.o.n.
1214 vizualizari
VIRTUAL RETROGRADATĂ! Gaz Metan, depunctată din nou! Medieșenii au acum -11 puncte
Clubul Gaz Metan Mediaş a fost sancţionat din nou, miercuri, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru datoriile neachitate şi a ajuns să aibă -11 puncte în clasamentul play-out-ului Ligii 1, fiind virtual retrogradat.

 

După ce, în speţe separate, comisia a sancţionat clubul medieşan cu retragerea a două puncte, din cauza datoriilor neachitate faţă de foştii jucători Sergiu Popovici şi Alexandru Munteanu, Comisia de Disciplină a retras alte 8 puncte, câte două pentru datoriile neplătite faţă de Mircea Diaconescu (fost analist video al clubului), Mihai Teja (antrenor principal), Eusebiu Tudor (antrenor secund) şi Ioan Mărginean (preşedinte), anunţă site-ul FRF.
”În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal sancţionarea CS Gaz Metan Mediaş cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 06.03.2022 - 21.03.2022”, se arată în comunicatele comisiei pentru fiecare din cele patru cazuri menţionate.
Comisia a acordat termen în data de 13 aprilie, ora 15:00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plăţii faţă de cele patru persoane pentru a evita în continuare depunctarea.
În urma acestei depunctări, Gaz Metan Mediaş rămâne în clasamentul play-out-ului pe ultimul loc cu -11 puncte.
Până acum, Gaz Metan a fost sancţionată în total cu 26 de puncte prin deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică din 11 februarie (două puncte), 23februarie (8 puncte), 2 martie (4 puncte), 9 martie (8 puncte), 16 martie (două puncte) şi 23 martie (10 puncte), primele patru decizii venind înainte de play-out.

comentarii
1 comentarii

...o asemenea prostie (sau perversitate) numai cei din resortul "inculturá istoricá" au putut realiza !!!
Dupá mintea lor - echipa este pedepsitá pentru fiecare caz individual.

Au ajutat pe FC Hermannstadt sá coboare din prima ligá, iar acum pe cea de-a doua echipá din acest judet...
Si uite asa, rámán echipele din Republica Valahá....ín prima liga!
scena9
25.03.2022 07:49
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA