Tribuna
Viorel Hizo: ”Nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grigore la Rapid, dar momentan e această problemă cu coronavirusul”
b.o.n.
852 vizualizari
Viorel Hizo: ”Nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grigore la Rapid, dar momentan e această problemă cu coronavirusul”
© playtech.ro

 

Antrenorul sibian Viorel Hizo (73 de ani) a declarat, într-un interviu publicat pe contul oficial de YouTube al clubului de fotbal FC Rapid, că din punct de vedere mental şi fizic nu se pune problema să nu poată să îl ajute pe antrenorul Nicolae Grigore la gruparea giuleşteană, însă pentru moment nu poate veni din cauza pandemiei de Covid-19, notează news.ro.

Întrebat dacă va colabora cu antrenorul principal Nicolae Grigore la conducerea tehnică a formaţiei Rapid, Hizo a răspuns: "Este o idee şi nu pot să neg că Grig vrea acest lucru, aşa cum vrea şi staff-ul administrativ. Însă în acest moment este foarte greu să mă deplasez şi să stau în Bucureşti. Asta înseamnă să locuiesc la un hotel, să mănânc la un restaurant, pentru că trebuie să trăieşti viaţa de zi cu zi. Iar COVID-ul acesta este o problemă mare ţinând cont şi de vârsta pe care eu o am. Nu pot să neg că îmi este teamă. Din punct de vedere mental şi fizic nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grig. Însă există această problemă".

"Nicolae Grigore trebuie să ne demonstreze că el este soluţia pentru a promova. Toată lumea trebuie să îl ajute, toţi trebuie să fie în jurul echipei, pentru că o promovare nu depinde doar de antrenor. Sunt multe lucruri care duc la succesul unei echipe. Şi este şi păcat ca Rapid să nu promoveze în acest an când se termină noul stadion din Giuleşti. Deci e important ca finalizarea noului stadion să fie urmată de o promovare", a adăugat Hizo, aflat în prezent la domiciliul său din Sibiu.

Noul tehnician al echipei FC Rapid, Nicolae Grigore, a anunţat la prezentarea sa oficială din 1 decembrie că Viorel Hizo (73 de ani), fost antrenor la gruparea giuleşteană în mai multe rânduri, va fi cooptat în staff-ul său, cel mai probabil în funcţia de director tehnic.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia