Tribuna
PNL
Campionatul Naţional de atletism rezervat copiilor
Vin talente din spate
Ovidiu BOICA
1788 vizualizari
Vin talente din spate
Mai mulţi copii de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii Sibiu s-au clasat pe podium sau în imediata vecinătate a acestuia la Naţionalele de atletism.

Tinerii atleţi ai CSŞ Şoimii au obţinut mai multe medalii la Campionatele Naţioanle de sală rezervate copiilor, ce au avut loc la Bucureşti, în perioada 4-6 aprilie. la acest eveniment au fost prezenţi aproximativ 1000 de copii de pe întreg cuprinsul ţării. Sibienii s-au întors acasă cu un număr de 5 medalii, dintre acestea cea mai strălucitoare fiind cea obţinută de Andrei Bozdog. Acesta a devenit campion naţional în proba de săritura în lungime la copii III. Totodată, sportivul pregătit de prof. Gabriel Băra s-a clasat pe locul secund în proba de 50 metri garduri, tot la copii III. O altă atletă pregătită de prof. Băra, Miriam Pascu, a obţinut medalia de bronz la biatlon (50 metri şi săritua în lungime), la copii III. La copii II, Alexandru Teodorescu, sportiv pregătit de prof. Mioara Magheru, a obţinut locul al treilea la triatlon. Tot "bronz" a luat şi Tabita Teuşan, sportiva pregătită de prof. Ligia Cuciorovschi, la 800 metri, în proba rezervată copiilor I, în vreme ce Ioana Notar a ratat de puţin podiumul la săritura în înălţime. Dănuţ Stoica a fost al cincilea în proba de lungime a categoriei copii I, iar Andrei Lisenchi şi Marian Govoreanu au încheiat concursul de locurile 6, respectiv 4, în probebe de biatlon şi 50 metri garduri, ambii concurând la copii III. Rezultate satisfăcătoare au mai obţinut şi alţi 3 sportivi de la CSŞ Şoimii, la această ediţie a Naţionalelor de copii, şi anume Denisa Soare, Alexandra Poplăcean şi Mihai Faur. "Suntem mulţumiţi de rezultate, mai ales că unii dintre copii fac atletism doar din toamna anului trecut şi acest campionatNaţional este prima lor finală pe ţară. Se vede că vin talente din spate. În sezonul de sală am reuşit să luăm 16 medalii la toate categoriile de vârstă. Mulţumim conducerii clubului pentru faptul că ne-a asigurat condiţiile necesare pregătirii şi am reuşit să participăm cu aceşti copii la etapa de zonă şi la cea finală. Felicitări şi profesorilor Ligia Cuciorovschi şi Mioara Magheru", a declarat prof. Gabriel Băra, şeful Catedrei de atletism din cadrul Clubului Sportiv Şcolar Şoimii.

comentarii
2 comentarii

O mare bucurie... ptr. un sibian!! Sunt copii care fac sport si parinti care stiu sa-i sprijine!! Toata stima ptr. acestia si profesorii antrenori! Aici ar trebui adaugat ceva la salariul profesorului ca merita mai mult decat colegul lui care mucezeste pe la vreo catedra!
Felicitari copiilor ...campioni la sport nu pacanele, calculatoare, mobile, jocuri electronice!!Luati aminte , parinti! de ei se scrie se va mai auzii de cei cu mofturi si fite ...nu!
X-men
23.04.2014 09:38
Bravo copii si antrenori!
Ar fi frumos daca s-ar gasi niste bani pentru modernizarea salii de antrenament, eventual schimbarea destinatiei unei hale din fostele mari intreprinderi in sala dotata cu minimul necesar.
Luci
23.04.2014 12:08
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia