Tribuna
Sevis
Viitorul se reunește marți. Șelimbărenii vor juca la Avrig în Liga 2
b.o.n.
2853 vizualizari
Viitorul se reunește marți. Șelimbărenii vor juca la Avrig în Liga 2
După două săptămâni de pauză, antrenorul Florin Maxim sună adunarea. Jucătorii nou-promovatei Viitorul Șelimbăr se vor reuni marți, 15 iunie, primul antrenament urmând să se desfășoare pe terenul de rugbi ”Bebe Boboc” din Sibiu. Până în momentul de față nu se anunță niciun jucător nou.

 

Echipa din Șelimbăr reia pregătirile marți, când este programat primul antrenament, unul de reacomodare la efort. După două săptămâni de pauză după barajul cu Măgura Cisnădie, antrenorul Florin Maxim sună adunarea. Tehnicianul se așteaptă să îi aibă la dispoziție pe toți cei 23 de jucători din lotul cu care echipa a promovat în eșalonul secund și spune că programul de dinaintea debutului în noua ediție de campionat va fi stabilit în următoarele zile.

”Gata vacanța, de marți ne apucăm de treabă. Până în momentul de față nu am habar de plecarea vreunui jucător. Îi aștept pe toți 20 de jucători și pe cei 3 portari la antrenamentul de marți, care va avea loc în Sibiu, la terenul de rugbi. Cu siguranță vom avea nevoie de câțiva jucători noi, un fundaș central, unul de bandă, plus doi mijlocași, dar până nu vom avea semnăturile lor nu putem vorbi de transferuri. După marți încolo vom stabili, împreună cu conducerea clubului, programul de pregătire. Îmi doresc să continui munca de la Șelimbăr și să facem o figură frumoasă în primul sezon al Viitorului în Liga 2”, a declarat antrenorul Florin Maxim.

Viitorul va continua să joace și în Liga 2 meciurile de pe teren propriu la Avrig, pe Stadionul ”Orășenesc”, așa cum a făcut-o și în cel de-al treilea eșalon, până va fi gata arena din Șelimbăr.

comentarii
1 comentarii

de ce nu ar putea juca pe ala sibian?
adt3
14.06.2021 16:35
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia