Tribuna
AFF
Victorie pentru FC Hermannstadt și în al doilea amical din Antalya
b.o.n.
1187 vizualizari
Victorie pentru FC Hermannstadt și în al doilea amical din Antalya
© Facebook FC Hermannstadt
Echipa lui Marius Măldărășanu s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Bandirmaspor, formație din al doilea eșalon al Turciei. Sibienii revin acasă sâmbătă, 14 ianuarie.

 

FC Hermannstadt a câștigat și al doilea amical disputat în cadrul cantonamentului din Antalya. Jucătorii lui Marius Măldărășanu s-au impus cu 3-0 în fața echipei turce Bandirmaspor, ocupanta locului 5 în al doilea eșalon.

Silviu Balaure și Daniel Paraschiv au marcat în prima repriză, rezultatul final fiind stabilit de Cosmin Bucuroiu în a doua parte a meciului. În repriza secundă, Vlad Muțiu a apărat un penalti, conform paginii de Facebook a clubului.

Măldărășanu a început partida cu ”unsprezece” Karlo Letica - Mihai Butean, Saeed Issah, Florin Bejan, Raul Opruț - Alexandru Răuță, Ciprian Biceanu - Silviu Balaure, Valentin Buhăcianu, Alexandru Oroian - Daniel Paraschiv. Pe parcurs au mai intrat portarii Vlad Muțiu și Alexandru Uțiu, Paolo Medina, Paul Antoche, Mino Sota, Petrișor Petrescu, Dragoș Iancu, Cristi Bărbuț, Călin Popescu, Matko Babic, Benjamin Hanzu, Vlăduț Popa și Cosmin Bucuroiu.

Ghanezul Baba Alhassan nu a putut fi folosit din cauza unei accidentări.

Tot din cauza unei accidentări, fundașul Ionuț Stoica nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya, unde nu a ajuns nici Ionuț Năstăsie, care a primit acceptul clubului de a-și căuta echipă.

În primul amical disputat în cadrul cantonamentului din Antalya, FC Hermannstadt s-a impus cu 2-1 în fața polonezilor de la Jagiellonia Białystok, după ce a fost condusă la pauză cu 1-0. Au marcat Petrișor Petrescu și Mino Sota.

Sibienii revin acasă sâmbătă, 14 ianuarie, iar pe 22 ianuarie, de la ora 20:45, joacă pe Stadionul ”Municipal” cu vicecampioana FCSB un meci din etapa a XXII-a a Superligii, primul oficial din noul an.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA