Tribuna
Victorie mincinoasă! Dinamo câștigă cu Gaz Metan printr-un gol acordat ERONAT!
Ovidiu BOICA
1465 vizualizari
Victorie mincinoasă! Dinamo câștigă cu Gaz Metan printr-un gol acordat ERONAT!
© gsp.ro

După patru meciuridin care au adunat 10 puncte, medieșenii au cedat, în această seară, în Ștefan cel Mare, cu Dinamo. Gaziștii au deschis scorul repede, dar au fost egalați până la pauză.
După ce Răuță a pierdut o minge la centrul terenului, medieșenii au plecat pe contraatac, Valente l-a depășit pe Puljic și a marcat cu un șut la colțul lung, de la 12-13 metri.
Dinamoviștii au egalat în minutul 32. Anton a centrat de pe dreapta pentru Nemec, slovacul a pasat cu capul către Gueye, care a preluat balonul cu piciorul drept şi a înscris cu piciorul stâng, din 6 metri.
”Alb-roșii” au preluat conducerea cu un minut înainte de pauză, la o fază în care Bejan l-a faultat pe Pleșca. Anton a centrat din corner, de pe partea stângă, Pleşca a respins balonul în spatele lui Puljic, din care a ricoşat în poartă, însă Pleșca a fost împiedicat să intervină din nou de Bejan, care a căzut peste el.
DINAMO: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - G. Creţu (Nepomuceno '46), Răuţă (Gol '80), Anton, Fabbrini (Moldoveanu '89) - Nemec, Gueye (Achim '67). Antrenor Ionel Gane.
GAZ METAN: Pleşca - Butean, Baco, Yuri, Trif - Alceus (Ze Manuel '58), Francisco Junior - Horşia (Idrisa Sambu '46), R. Deaconu, Valente - L. Niţu (Costea '78). Antrenor: Flavius Boroncoi.
În urma acestui rezultat, Dinamo se menţine pe locul 11 în clasament, cu 22 de puncte, iar Gaz Metan este pe locul 10, cu 23 de puncte.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA