Tribuna
PNL
Victorie la scor pentru Viitorul Șelimbăr în restanța cu Minerul Costești. Șelimbărul e lider detașat în Seria a VII-a a Ligii 3
Ovidiu BOICA
1209 vizualizari
Victorie la scor pentru Viitorul Șelimbăr în restanța cu Minerul Costești. Șelimbărul e lider detașat în Seria a VII-a a Ligii 3
Echipa lui Florin Maxim s-a impus cu 7-0 în meciul disputat astăzi, la Avrig.

 

Viitorul Șelimbăr s-a impus cu 7-0, astăzi, la Avrig, în meciul restanță cu Minerul Costești. După 2-0 la pauză, echipa lui Florin Maxim a mai înscris de cinci ori după pauză. Pentru Viitorul au marcat Alexandru Neacșa (două), Andrei Roșu (două), Cârstean,Moga și Vișa.

Pentru Viitorul au evoluat din primul minut Neacșu - Natea, Bg. Vișa, S. Ignat, Groza - Al. Neacșa, Căt. Tineiu, Loren Niță, Giura - Cârstean, A. Roșu. Au mai intrat Ciorgovean, Câmpean, Moga și Monea.

În urma acestui rezultat Viitorul acumulează 15 puncte din 15 posibile și e lider în clasamentul Seriei a VII-a a Ligii 3. Pe locurile 2 și 3 sunt alte două echipe din udeț, Gaz Metan 2 Mediaș și Măgura Cisnădie, ambele cu câte 10 puncte și cu câte un meci mai puțin disputat.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia