Tribuna
Victorie în primul amical al verii pentru FC Hermannstadt, înaintea plecării în cantonamentul de la Bolu
Ovidiu BOICA
733 vizualizari
Victorie în primul amical al verii pentru FC Hermannstadt, înaintea plecării în cantonamentul de la Bolu
© Vali MACREA

 

Echipa sibiană s-a impus, în această seară, cu 1-0 în fața nou-promovatei Gloria Buzău, într-un amical care s-a desfășurat pe terenul Complexului Sportiv ”Premium Wellness” din Capitală. Unicul gol a fost reușit de Florin Bejan în minutul 15.

Antrenorul Marius Măldărășanu l-a inclus în primul ”unsprezece” pe Tiberiu Căpușă, fundașul dreapta adus de la UTA Arad pentru a umple golul lăsat de plecările lui Mihai Butean și Paolo Medina la Vojvodina Novi sad, respectiv Unirea Urziceni. Măldărășanu i-a trimis în teren din primul minut pe Cătălin Căbuz - Tiberiu Căpușă, Florin Bejan, Ionuț Stoica, Kevin Ciubotaru - Silviu Balaure, Alexandru Luca, Ciprian Biceanu, Dragoș Iancu - Cristi Neguț, Daniel Paraschiv.

Printre cei care au intrat pe parcurs s-a numărat și bulgarul Antoni Ivanov. Măldărășanu a mai apelat la portarii Alexandru Uțiu și Vlad Muțiu, Valerică Găman, Alessandro Murgia, Alexandru Oroian, Alexandru Jipa, Ianis Gândilă, Ianis Stoica, Ianis Mihart, Patrick Vuc, Alexandru Popa și Mihai, ultimii trei aflați în probe, conform paginii oficiale de Facebook a clubului de pe ”Municipal”.

Luxemburghezul Vahid Selimovic, care a făcut rocada cu echipa după ce a jucat cu naționala țării sale amicalele cu Franța și Belgia, și Cosmin Bucuroiu nu au intrat, ei efectuând un antrenament de recuperare.

Sibienii vor pleca, duminică, într-un cantonament de aproape două săptămâni în Turcia, la Bolu.

Revenim cu amănunte!

comentarii
2 comentarii

Nea Ovi, o cam dai in balarii: nu a ajuns Medina la Urziceni, iar Selimovic cu ce echipa a facut rocada,ca cu a noastra a facut jonctiunea...
Eu, sibianul
17.06.2024 11:39
Selimovic a venit la Sibiu, si fc hermannstadt s-au dus in luxembourg. Simplu. Rocada. Pana la urma poate totusi se intalnesc ei cumva daca renunta la rocade.
Rocada
17.06.2024 12:05
Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica