Tribuna
Liga I
Vasluiul îl dă în judecată pe Zotta
Vasluiul îl dă în judecată pe Zotta

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat, ieri, pentru Mediafax, că gruparea pe care o conduce l-a acţionat în judecată pe preşedintele executiv al echipei de fotbal a Rapidului, Constantin Zotta. "FC Vaslui l-a acţionat în instanţă pe domnul Zotta pentru anumite debite pe care le are către club. La momentul oportun vom face precizări în ce constau aceste datorii şi le vom dovedi în instanţă. Cât priveşte pretinsele cereri salariale ale domnului Zotta, acesta şi-a încasat drepturile băneşti în avans pe 4 luni la instalarea sa la club", a spus Damian.
Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, la Sport.ro, că preşedintele executiv al Rapidului, Constantin Zotta, a încercat să corupă câţiva jucători vasluieni înaintea meciului direct, promiţându-le transferuri.
Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, declaraţiile finanţatorului Adrian Porumboiu, potrivit cărora mai mulţi jucători ai grupării moldave au fost contactaţi de oficiali ai Rapidului înaintea partidei din etapa a XVIII-a a Ligii I.
Preşedintele executiv al echipei giuleştene, Constantin Zotta, a postat, luni, un comunicat pe site-ul grupării "feroviare" prin care afirmă că oficialii vasluieni îl atacă pentru a-l face să renunţe la litigiul financiar pe care îl are cu gruparea moldoveană.
Echipele FC Vaslui şi Rapid s-au întâlnit, aseară, într-un meci din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia