Tribuna
PNL
Un nou transfer pentru Bogdan Rotar! De la Șelimbăr, la FK Csikszereda, în Liga 2
Ovidiu BOICA
1166 vizualizari
Un nou transfer pentru Bogdan Rotar! De la Șelimbăr, la FK Csikszereda, în Liga 2

 

Transferat în această vară de la FC Interstar, Bogdan Rotar nu a apucat să joace niciun meci oficial pentru Viitorul Șelimbăr. Fotbalistul în vârstă de 18 ani i-a impresionat pe cei de la FK Csikszereda în cele două amicale susținute înaintea noului sezon și a fost transferat de divizionara secundă pentru următoarele 5 sezoane.

”Tânărul jucător al echipei noastre, Bogdan Rotar, a făcut pasul spre Liga 2 și va juca în acest sezon pentru FK Csikszereda, grupare cu care fotbalistul de 18 ani a semnat un contract valabil pe 5 sezoane! Îi mulțumim pe această cale pentru modul în care s-a adaptat la echipa noastră, chiar dacă a evoluat o perioadă scurtă pentru Viitorul Șelimbăr și suntem convinși că FK Csikszereda reprezintă  următorul pas din cariera lui promițătoare”, a postat pe contul său de Facebook clubul sibian.

”Mulțumesc clubului Viitorul Șelimbăr și în special antrenorului, staff-ului tehnic și jucătorilor pentru căldura cu care m-au primit! M-am simțit extraordinar lângă ei și nu am să uit niciodată această perioadă! Vă mulțumesc!”, a fost mesajul lui Bogdan Rotar.

Bogdan Rotar este al doilea jucător de la Viitorul Șelimbăr care ajunge la o formație din Liga 2, după Marius Chindriș, transferat la Farul Constanța.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia