Tribuna
PNL
Un campion al României cu Viitorul, primul transfer al Gazului Metan în această vară
Ovidiu BOICA
936 vizualizari
Un campion al României cu Viitorul, primul transfer al Gazului Metan în această vară
© fcviitorul.ro
Portarul Alex Buzbuchi are toate șansele să apere mai des în Liga 1, mai ales dacă veteranul Răzvan Pleșca va agăța ghetele-n cui la finalul acestui sezon.

 

Gaz Metan a făcut deja primul transfer pentru sezonul viitor. Gruparea din Mediaș și-a asigurat serviciile lui Alexandru Buzbuchi, un portar de 26 de ani cu 77 de prezențe în Liga 1. Buzbuchi ajunge la Gaz Metan după 11 ani petrecuți la FC Viitorul, dintre care 9 la prima echipă.

Goal-keeper-ul a prins toate marile realizări ale team-ului lui Gică Hagi, promovarea în Liga 1, titlul național din sezonul 2016/2017 și câștigarea Cupei României și a Supercupei, în 2019.

Buzbuchi a debutat în echipa mare a Viitorului în sezonul 2012/2013, în succesul obținut cu 1-0 în fața CFR-ului. Ultimul său meci în Liga 1, în poarta grupării constănțene, a fost pe 11 mai 2018, conform Digi Sport, cu Politehnica Iași, câștigat tot cu 1-0.

În sezonul 2019/2020, Alex Buzbuchi nu a fost folosit în niciun meci de Gică Hagi, el fiind doar rezervă la mai multe partide.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia