FITS 2022
Tribuna
”Ultima impresie contează!” Eugen Beza, reîntâlnire cu Costel Enache: ”E un antrenor de la care am învățat foarte multe!”
b.o.n.
1151 vizualizari
”Ultima impresie contează!” Eugen Beza, reîntâlnire cu Costel Enache: ”E un antrenor de la care am învățat foarte multe!”

 

Nou-promovata CS Comunal Șelimbăr încheie anul cu un joc pe teren propriu cu Politehnica Iași, sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 11:00. La Avrig se vor afla față în față formațiile conduse de pe margine de Eugen Beza, respectiv Costel Enache. Cei doi se vor reîntâlni cu această ocazie după ce au colaborat acum doi ani în staff-ul tehnic al lui FC Hermannstadt, în Liga 1, Beza fiind ”secundul” lui Enache. Mai în glumă, mai în serios, tehnicianul Șelimbărului a spus că speră să fie mai tare la fotbal după ce, în perioada în care a fost colaboratorul lui Enache, acesta se impunea mai mereu la tenis cu piciorul, pe ”Municipalul” din Parcul Sub Arini.

”Costel (n.a. Enache) mi-a rămas un prieten bun. Am fost colaborator de-al lui. Ne leagă o prietenie, este un om deosebit, de-asta încă ținem legătura, o s-o ținem permanent. E un antrenor de la care-am învățat foarte multe și mă bucur că am avut ocazia să lucrez alături de el. Dar, e fotbal, și cum el voia să câștige, cum o făcea la tenis cu piciorul, așa vreau să o fac eu la fotbal”, a spus Beza.

Antrenorul Șelimbărului nu crede că este un atu faptul că, lucrând cu Enache, cunoaște o parte dintre secretele profesionale ale acestuia: ”La fotbal, noi încercăm să punem în practică, avem o strategie, dar până la urmă ce se întâmplă în teren e legat strict de motivația băieților, de cum pun în practică planul tactic, cred că mai puțin (n.a. contează) ce gândim unul sau celălalt”.

Eugen Beza speră ca echipa sa să profite din nou de avantajul terenului propriu, pe care, cu excepția înfrângerii cu Ripensia (2-0) și e remizei cu Astra (1-1), a obținut numai victorii.

”Este ultimul meci din acest an, venim după un semieșec la Constanța. Am încercat să depășim momentul, cred că l-am depășit, că băieții au înțeles unde au greșit. Va fi un meci dificil, cum au fost și celelalte de pe teren propriu, în ultimul timp, cu adversari la fel de valoroși ca și Poli Iași și cred că munca, în primul rând, va fi ingredientul principal al acestei dispute. Cum se spune, ultima impresie contează, pentru că va fi o pauză destul de lungă și orice punct sau puncte contează foarte mult în general pentru clasament, pentru că ușor-ușor se scurg etapele și la final vrem să fim cât mai sus în clasament. Ne-am simțit bine în general pe teren propriu cu toate echipele, mai puțin în al doilea meci, cu Ripensia. Avem spirit pe teren propriu, important e să-l menținem și la ultima etapă”, a mai spus Beza.

 

Curtean: ”Lucrurile s-au reglat pe parcurs”

 

Și mijlocașul Alex Curtean speră ca echipa sa să încheie anul cu un nou succes. ”E un meci foarte important. Ne dorim foarte mult să terminăm cu bine anul. Am avut un început mai greu. Pe parcurs, lucrurile s-au aranjat, s-au reglat multe lucruri, am înțeles multe lucruri mai bine și am avut o perioadă foarte bună. Am rămas cu un gust amar după egalul de la Constanța, dar privim cu încredere această partidă și ne dorim, ca de fiecare dată, să câștigăm”, a declarat fotbalistul.

”Sperăm să câștigăm, la fel cum am făcut-o în meciurile trecute acasă și să lăsăm o ultimă impresie bună. Ne-am simțit bine (n.a. în compania echipel bune din campionat), mai ales pe teren propriu”, a afirmat, la rândul său, George Monea.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA