Tribuna
PNL
Turul Ciclist al Sibiului 2021, între 3 și 6 iulie. Ce surprize pregătesc organizatorii
Ovidiu BOICA
780 vizualizari
Turul Ciclist al Sibiului 2021, între 3 și 6 iulie. Ce surprize pregătesc organizatorii
Ediția a XI-a a Turului Ciclist al Sibiului, se va desfășura la începutul lunii iulie, anul viitor. Pentru prima dată în istoria competiției startul va fi dat într-o zi de sâmbătă.

 

Turul Ciclist al Sibiului, ajuns la a XI-a ediție, se va desfășura între 3 și 6 iulie, anul viitor, a confirmat Union Cycliste Internationale. Spre deosebire de precedentele zece ediții, anul viitor startul nu va mai fi dat la mijlocul săptămânii, ci sâmbătă seara, când e programat obișnuitul Prolog din centrul istoric al Sibiului, un contratimp individual de 2,5 kilometri.

Duminică, 4 iulie, etapa întâi - care măsoară 194 kilometri, va avea sosirea în stațiunea Păltiniș, iar o zi mai târziu, etapa a II-a se va încheia cu cățărarea de categorie specială de pe Transfăgărășan, cu finișul la Bâlea Lac (183 km).

Ultima etapă, cea de pe 6 iulie, va fi și cea mai lungă și e dedicată, ca de obicei, sprinterilor. Rutierii se vor îndrepta spre nordul județului, până la Mediaș, și vor trece linia de sosire în Piața Mare, după 224 de kilometri de șosea.

Ediția de anul acesta a Turului Ciclist de la Sibiu, câștigată de Gregor Mühlberger de la echipa de World Tour BORA - hansgrohe, a fost prima cursă UCI 2.1 care a avut loc după o pauză de 4 luni datorită coronavirusului.

comentarii
1 comentarii

ABIA ASTEPTAM CONFIRMAREA ECHIPELOR !!!
EMIL
18.11.2020 19:01
Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia