Tribuna
SEVIS
Campionatele Balcanice de atletism, juniori II
Trei sibience pe podium
Ovidiu BOICA
1266 vizualizari
Trei sibience pe podium
Raluca Oprica, Andreea Bejan şi Andreea Necşoiu au obţinut câte o medalie, joia trecută, la competiţia găzduită de localitatea bulgară Sliven.
Atletele sibience Raluca Oprica şi Andreea Necşoiu au devenit vicecampioane balcanice de juniori II la săritura în lungime, respectiv arucarea suliţei. Joia trecută, la Sliven, în Bulgaria, Raluca Oprica, sportivă pregătită de prof. Adrian Toma, a cucerit "argintul" cu o săritură ce a măsurat 5,84 metri, în vreme ce Andreea Necşoiu a aruncat 47,81 metri. Necşoiu este pregătită la CSŞ Şoimii de prof. Petre Manu şi Ligia Cuciorovschi.
O altă sportivă de la CSŞ Şoimii, Andreea Bejan (prof. Adrian Toma) a obţinut medalia de bronz la Campionatele Balcanice de juniori II în proba de săritura în înălţime, cu o performanţă de 1,63 metri.

"Aur" la Naţionale
La 3 zile distanţă după performanţele de la Balcaniadă, Raluca Oprica şi Andreea Bejan au obţinut medaliile de aur la prima etapă a Campionatul Naţional de juniori II, desfăşurate la Bucureşti. Oprica a cucerit primul loc cu o săritură mai bună decât ea de la Sliven (5,95 metri), la fe ca şi Andreea Bejan (1,70 metri).

Calificate la Europene
În urma rezultatelor din ultimele zile, Raluca Oprica şi Andreea Necşoiu vor participa la Campionatele Europene de atletism rezervate juniorilor II, în Azerbaidjan, la Baku. Sibiencele se vor prezenta, de luni, 26 mai în cantonament la Izvorani. Europenele de juniori II sunt programate pentru zilele de 31 mai şi 1 iunie.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia