Tribuna
SEVIS
Trei medalii pentru Radu Ghiniţă, la Naţionalele de iarnă
Ovidiu BOICA
2180 vizualizari
Trei medalii pentru Radu Ghiniţă, la Naţionalele de iarnă
Atletul sibian este noul campion naţional de juniori II la aruncarea discului.
Sibianul Radu Ghiniţă şi-a completat vitrina de trofee cu încă trei medalii, la începutul acestei luni. Sportivul de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii a devenit campion naţional de juniori II la aruncarea discului, cu performanţa de 49,10 metri, ocazie cu care şi-a corectat recordul personal. Sibianul a realizat această performanţă la Campionatele Naţionale de aruncări de iarnă pentru seniori, tineret, juniori I şi II, care au avut loc la Arad, în perioada 1-3 martie. Tot la Arad, Radu Ghiniţă a cucerit medalia de bronz la categoria superioară, juniori I, aruncând discul de 1,750 kg, mai greu cu 250 de grame decât la juniori II, la 45,40 metri.
De la Arad, atletul sibian - elev în clasa a X-a la Liceul "Onisifor Ghibu" - a plecat la Bucureşti, unde a participat la Campionatele Naţionale de juniori II, disputate în sală. La această competiţie, Radu Ghiniţă a devenit vicecampion naţional în proba de aruncarea greutăţii, cu rezultatul de 15,70 metri.
"Radu a demonstrat încă o dată că are o atitudine de învingător. Pregătirea, eforturile depuse în sutele de ore de antrenamente şi-au găsit răsplata. Sportivul nostru şi-a trecut în palmares încă trei medalii şi a stabilit de fiecare dată câte un nou record personal. Îl felicităm sincer pentru aceste rezultate şi sperăm ca ele să fie urmate de altele şi altele, iar argintul şi bronzul să fie preschimbate în medalii de aur cât mai repede", a declarat prof. Ligia Cuciorovschi.
 
Rezultate bune pentru alţi doi sportivi de la CSŞ Şoimii
La Campionatele Naţionale de la Arad şi Bucureşti au mai participat alţi doi atleţi de la CSŞ Şoimii. Andreea Necşoiu a obţinut medalia de bronz în proba de aruncarea suliţei, la Arad, în proba de juniori I. "Pentru Andreea, acesta este primul concurs la care participă după accidentarea de anul trecut, care a ţinut-o departe de orele de antrenament foarte mult timp", a mai adăugat prof. Ligia Cuciorovschi.
În ceea ce o priveşte pe Paula Frîntu, aceasta s-a clasat în imediata vecinătate a podiumului atât la aruncarea discului, cât şi la greutate.
"Pe lângă Radu Ghiniţă, Andreea Necşoiu şi Paula Frîntu au avut o comportare bună. Sunt convinsă că pot şi mai mult de atât. Mulţumim pentru sprijin celor care ne sunt alături, Decathlon, Şcoala de Şoferi Prima, RActiv şi Centrul Aria", a mai spus prof. Ligia Cuciorovschi.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia