Tribuna
PNL
Campionatele Naţionale de atletism (cadeţi)
Trei medalii pentru CSŞ Şoimii
Ovidiu BOICA
1312 vizualizari
Trei medalii pentru CSŞ Şoimii
Raluca Oprica, Andreea Bejan şi Iustina Madina au urcat pe podium la Naţionalele de la Bucureşti, la începutul acestei luni.
Trei atlete de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii au urcat pe podium la Campionatele Naţionale de atletism rezervate cadeţilor, care s-au desfăşurat la Bucureşti, în 1 şi 2 martie. Două dintre medalii sunt de argint şi ele au fost obţinute de Raluca Oprica şi Andreea Bejan. Raluca Oprica s-a clasat a doua la săritura în lungime, cu performanţa de 5 metri şi 76 de centimetri, în vreme ce Andreea Bejan a terminat concursul pe locul secund la săritura în înălţime (1,68 metri). A treia medalie pentru clubul sibian a fost obţinută de Iustina Madina, la aruncarea greutăţii. Cu o aruncare de 13,62 metri, sibianca s-a clasat pe locul al treilea.
Raluca Oprica şi Andreea Bejan sunt pregătite de prof. Adrian Toma, iar Iustina Madina de prof. Ligia Cuciorovschi.
Raluca Oprica este componentă a lotului naţional de cadeţi, acolo unde are toate şansele să ajungă şi Andreea Bejan. Pentru cele două sportive de la CSŞ Şoimii urmează selecţia pentru Campionatul European. În plus, Raluca Oprica este ca şi calificată la Olimpiada de cadeţi, din august, acolo unde ar putea ajunge şi Andreea Bejan.comentarii
1 comentarii

bravo fetelor!
herr
07.03.2014 09:46
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia