Tribuna
Trebuie să fii influenţat de cote la pariuri?
Trebuie să fii influenţat de cote la pariuri?

Cotele sunt cel mai important element al pariurilor sportive. În funcţie de ele iei decizia de pariere, în funcţie de ele alegi şi meciurile pe care vei paria şi tot în funcţie de ele ai şi câştiguri mai mari sau mai mici. Cotele la pariuri sunt doar orientative, sunt stabilite de casele de pariuri şi de agenţii şi diferă de la un meci la altul, de la o agenţie la alta. Trebuie să fii influenţat de cote la pariuri? Cu siguranţă nu.

 

Documentează-te înainte de a paria!

Înainte de a lua o decizie de pariere trebuie să te documentezi, să vezi ce a făcut echipă pe care vei paria sau jucătorii pe teren, cum s-au descurcat în partide asemănătoare, dacă au reuşit să câştige sau să nu piardă la un scor foarte mare. După documentare e bine să analizezi toate statisticile pe care le găseşti în on-line, să îţi stabileşti strategii de pariere şi de abia la final, când ai un rezultat al analizelor tale să alegi pe ce pariezi şi ce cote vei avea pe biletul tău.

Dacă faci greşeala şi te laşi influenţat de cotele de la pariuri nu vei avea şanse de câştig prea mari. Cotele pot deveni importante dacă folosești cod bonus Unibet sau alte bonusuri la jocuri de noroc și ai nevoie de un rulaj oarecare pentru a transforma bonusul în bani.

Cotele sunt oferite pentru a putea stabili o miză, pentru a te gândi cum le integrezi pe bilet în aşa fel încât să fie unul câştigător. Şi tot cotele sunt cele care îţi indică şi şansele unei echipe, unui jucător să piardă sau să câştige o partidă, un meci.

 

Sunt cotele importante în alegerea evenimentelor pe care pariezi?

Mai bine te gândeşti la tot ce ai învăţat despre pariurile sportive, încerci să îţi „ascuţi” intuiţia şi să ai curaj să pariezi şi la risc uneori pentru sume mai mari decât să fii influenţat mereu doar de cotele pe care le vezi pe ecran sau în agenţiile fizice.

Influenţa cotelor asupra pariurilor este una destul de mare, eşti tentat să ai mai multe cote pe acelaşi bilet, să le alegi pe cele mai mici sau poate pe cele mai mari ca să nu pierzi sau să câştigi sume foarte mari. Şi pierzi din vedere ce e mai important: ce fac echipele în teren, ce au făcut în trecut, cum a evoluat prestaţia lor pe teren.

Da, vei lua în considerare şi cotele, dar învaţă să le tratezi ceva mai detaşat, să ajungi la ele de abia la final, când ai deja o idee clară pe ce vrei să pariezi şi mai ales câţi bani vrei să pariezi pe meciuri, partide, turnee. Cotele nu sunt cele mai importante în alegerea evenimentelor pe care să pariezi, ci doar un factor care să influențeze în luarea deciziei.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA