Tribuna
Jidvei
Transferul medieșeanului Darius Olaru la FCSB a picat. Gigi Becali: ”Au spus că ei vând numai în străinătate”
b.o.n.
1089 vizualizari
Transferul medieșeanului Darius Olaru la FCSB a picat. Gigi Becali: ”Au spus că ei vând numai în străinătate”
Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei României, a declarat, la finalul săptămânii trecute, la Pro X, că a oferit clubului Gaz Metan suma de 350.000 de euro şi un procent de 10 la sută dintr-o vânzare ulterioară, plus Daniel Benzar, pentru mijlocaşul de 20 de ani, Darius Olaru. Ardelenii au refuzat oferta, spunând că îl transferă în străinătate, conform news.ro.

 

Internaționalul de tineret Darius Olaru nu va mai ajunge la FCSB, deși Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei României, își manifestase interesul pentru jucător în mai multe rânduri.

"S-a terminat. Am făcut ofertă 350.000, zece la sută, plus că le dau banii acum şi îl iau în iarnă şi plus că li-l dau pe Benzar, care i-am spus că, în opinia mea, pe postul pe care joacă Olaru acum, Benzar al meu e mai bun. Daniel Benzar e mai bun decât Olaru pe postul lui. Eu vreau să-l folosesc pe Olaru pe un alt post. Au spus că ei vând numai în străinătate. Le-am mulţumit, să fiţi sănătoşi, să vă dea Dumnezeu mult noroc să vindeţi mult, mult, mult în străinătate. Dacă încearcă să scoată mai mult, să mi-l dea împrumut şi să facă un preţ, să văd eu dacă poate pe postul ăla, acolo, unde vreau eu. Dar ei vând numai afară. Şase luni să mi-l lase. Mie pe postul ăla, mijlocaş central, unde nu găsesc... Dintre toţi, ce îmi place mie pentru postul ăla e Verratti (n.r. - Marco Verrati de la PSG). Aşa vreau. Bine, păstrând proporţiile. Mie îmi place genul lui Verratti, care deposedează, care urcă, care mai face şi un dribling, care mai dă şi la poartă", a declarat Becali la Pro X.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia