Tribuna
Scandal Gigi Becali - ”Corleone”
"Trafic de influenţă, corupţie, şantaj şi rasism"
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, ieri dimineaţă, că o să-l dea în judecată pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, pe care îl acuză de trafic de influenţă, rasism, şantaj şi corupţie.
"El, ca europarlamentar, are o ură de rasă cum nu există. Pe cei de la Cluj îi face mereu bozgori, pe cei de la Rapid ţigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a făcut în birourile de la Steaua. Jandarmeria ştie de acest lucru, dar eu voi face o informare către UEFA şi FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism. El face acum trafic de influenţă şi şantaj, încercând să mă dea afară. Îi transmit să înceteze să mă mai şantejeze şi să mă jignească pe mine şi familia mea. Eu oricum o să-l dau în judecată, nu o să-i cer nimic în tribunal, dar să vedem dacă rezistă. Să vedem dacă rezistă la acuzele de trafic de influenţă, rasism şi corpuţie, pentru că astea sunt lucruri grave", a afirmat Dragomir.
Oficialul LPF a adăugat că este posibil să facă reclamaţie şi la DNA împotriva patronului clubului Steaua. "Aseară, zicea el la televizor, că mai am timp să intervin. Adică europarlamentarul face trafic de influenţă. Şi dacă nu încetează o să fac reclamaţie şi la DNA. El face trafic de influenţă, abuz în serviciu, vorbeşte cu alte cluburi, iar unora s-ar putea să le fie frică de el pentru că e europarlamentar. Unii au luat bani mulţi împrumut de la el. Ăsta e trafic de inflenţă. Să vedem DNA-ul ce zice în ceea ce îl priveşte pe el. A deschis cutia Pandorei domnul Becali? E, atunci eu sunt cel care mă lupt cu el. Pentru că de partea mea e cinstea. Domnul Becali spune peste tot că eu trebuie să îi fac jocurile dânsului. Bineînţeles, împotriva regulamentului, pentru că are el interes să câştige nu ştiu ce bani. Iar acest patron, care mă jigneşte peste tot, a fost implicat într-un caz de corupţie de 1,7 milioane de euro, umbla cu bani după cei de la Gloria Bistriţa şi a făcut mult mai multe lucruri rele pe care nu le ştie presa", a explicat preşedintele LPF.
Dragomir a afirmat că Gigi Becali îşi băte joc de toată lumea, dar acum va avea război cu el. "Traficul de infuenţă pe care îl face el e imens, plus abuz în serviciu. Îşi bate joc de boala mea, îşi bate joc de mine, de Ligă, de ungurime, de rromi, îşi bate joc de preşedintele ţării, de premier, de Vadim care l-a făcut europarlamentar, de suporteri. Dar cine e el în ţara asta? S-a certat cu verii lui ani de zile, cu naşul lui, Hagi, cu emblema Stelei, Lăcătuş, cu generaţia de aur, cu ceilalţi patroni din Liga I, cu preşedintele FRF pe care l-a jignit în toate felurile. Mai rămăsese unul, pe care îl duşmănea din rărunchi: eu", a precizat Dumitru Dragomir.
comentarii
1 comentarii

Ai dreptate mai mitica ce zici despre becali, dar tu esti o molima pentru fotbalul romanesc !!!
Daca reuseste sa te scoata pe tusa il iert de toate pacatele.
microbistul
13.04.2010 13:27
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA