Tribuna
Tradiția merge mai departe! Turneu de handbal pe ”sinteticul” de la ”Municipal”
b.o.n.
1545 vizualizari
Tradiția merge mai departe! Turneu de handbal pe ”sinteticul” de la ”Municipal”

 

Sâmbătă, 11 iunie, pe terenul sintetic de antrenament al Stadionului ”Municipal” din Sibiu, cu începere de la ora 10:00, va avea loc un turneu de handbal juvenil pentru a marca peste un secol de la desfășurarea primului joc de handbal în România, la Sibiu, în iunie 1921.

Competiția, aflată la cea de-a doua ediție, este organizată de Clubul Sportiv Handbal Club Sibiu în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a Județului Sibiu, Clubul Sportiv Școlar Sibiu, cu sprijinul UNIMAT și al Fundației Comunitare Sibiu, fiind cofinanțată de  Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Sport 2022.

Sunt așteptați să participe un număr de aproximativ 300 de mici handbaliști, băieți și fete, de la cluburile CSȘ Sibiu, HC Sibiu, CS ALICLA Dumbrăveni,, CSM Făgăraș, CS Vipers Deva și Dinamo Brașov ce se vor juca, distra și vor marca acest moment aniversar pentru handbalul sibian și românesc.

Turneul se va desfășura în paralel pentru următoarele categorii de vârstă, atât la fete, cât și la băieți: juniori 4 (an naștere 2009 și 2010), mini handbal (2011/2012) și baby handbal (2013/2014 și mai mici).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA