Tribuna
Tătar: ”Am pierdut două puncte foarte importante”
b.o.n.
698 vizualizari
Tătar: ”Am pierdut două puncte foarte importante”

 

Autorul golului prin care CS Comunal a obținut un punct pe Litoral, Daniel Tătar, era supărat, la finalul jocului, pentru faptul cp echipa sa a pierdut două puncte pe terenul unei formații di subsolul clasamentului. Tătar crede că sibienii au tratat superficial ocaziile create în prima repriză.

”O partidă pe care, cred eu, nu am tratat-o așa cum ar trebui și am pierdut două puncte foarte importante pentru noi. Am avut multe oportunități în prima repriză, pe care le-am ratat cu nonșalanță. Sunt foarte supărat, nu pot să spun pe atitudine, pentru că atitudine am avut, dar nu am fost focusați (n.a. înainte de pauză) așa cum am fost în a doua repriză, care a fost bună, în care s-a văzut că am fost foarte bine motivați, am ieșit altfel de la vestiar, dar nu este destul. Trebuie să începem așa din primul minut pentru a câștiga cât mai multe puncte, pentru că orice punct este valoros”, a afirmat Tătar.

Inclus în ultimele trei etape în echipa etapei din Liga 2 de către site-ul sutsigol.ro, Tătar are șansa de a prinde o nouă nominalizare după jocul cu Unirea Constanța. Fundașul a dezvăluit că secretul pentru faptul că bifează multe minute și că e sănătos, dar cu toate astea încă nu i-a trecut upărarea pentru remiza cu Unirea: ”Nu știu care e secretul, important e că sunt sănătos, că am continuitate și că joc destul de multe minute, nu am probleme medicale și asta mă bucură, dar pot spune că astăzi (n.a. sâmătă) nu am înscris un gol care să mă bucure atât de mult pentru că, mă repet, am pierdut două puncte foarte importante”

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia