Continental
Tribuna
Tabita Teuşan, campioană naţională la 800 metri
Ovidiu BOICA
2132 vizualizari
Tabita Teuşan, campioană naţională la 800 metri
Sportiva de la CSŞ Şoimii Sibiu a cucerit, în weekend, medalia de aur în proba de 800 metri plat. Delia Popa, Tudor Arsin, Sergiu Bunoiu şi Theodor Oancea au urcat, de asemenea, pe podium.

~Tabita Teuşan a cucerit titlul de campioană naţională de copii 1 în proba de 800 de metri plat la Campionatele Naţionale de copii, desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti. Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii a reuşit această performanţă cu timpul de două minute şi 25 de secunde.
Alţi 4 sportivi pregătiţi de prof. Gabriel Băra au urcat pe podium la această ediţie a Naţionalelor. La copii 2, Delia Popa s-a clasat pe locul secund în proba de săritura în înălţime, cu performanţa de 1,34 metri, iar Tudor Arsin a cucerit "bronzul", tot la înălţime, cu 1,40 metri. La copii 3, Sergiu Bunoiu a devenit vicecampion naţional în proba de săritura în lungime, cu 3,77 metri, iar Theodor Oancea a intrat în posesia "argintului" la 50 metri garduri, cu timpul de 9,82 secunde.
Chiar dacă nu au prins podiumul la această ediţie a Campionatelor Naţionale, rezultate notabile au mai obţinut alţi câţiva atleţi sibieni. La copii 1, Alexandru Teodorescu s-a clasat pe locul al patrulea la triatlon, Cristina Morar şi-a corectat recordul personal la 800 metri, la fel ca şi Denisa Soare la 60 metri garduri, iar Laura Paşcalău a făcut o cursă bună la ştafetă.
Tudor Atodiresei, la copii 2, în proba de săritura în înălţime, a ocupat locul al VI-lea. Alexandru Urluescu s-a clasat pe locul al V-lea, tot la înălţime, copii 2. Miriam Pascu, la 50 metri plat, şi-a corectat recordul personal la lungime, la fel ca Marian Govoreanu. Andrei Bozdog a avut, de asemenea, comportări bune la săritura în lungime şi 50 metri garduri, la fel ca şi Adrian Robescu la înălţime, acesta din urmă clasându-se în imediata vecinătate a podiumului.
La copii 3, Andrei Lisechi a avut o evoluţie dătătoare de speranţă la săritura în lungime
"A fost un concurs foarte puternic. Îmbucurător e faptul că mulţi dintre copiii noştri, deşi sunt în primul an de categorie, au reuşit să obţină recorduri personale, dându-ne speranţe pentru Campionatele Naţionale viitoare", a declarat prof. Gabriel Băra, directorul adjunct al CSŞ Şoimii.
La ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de copii au participat aproape 1000 de sportivi reprezentând peste 100 de cluburi de profil de pe întreg cuprinsul ţării.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia