Tribuna
Surpriză! Ronaldo Deaconu și-a retras memoriul! ”Am făcut-o din respect pentru grup, suporteri și sponsorii noștri”
b.o.n.
719 vizualizari
Surpriză! Ronaldo Deaconu și-a retras memoriul! ”Am făcut-o din respect pentru grup, suporteri și sponsorii noștri”

 

Deranjat de neplata salariului pe mai multe luni, Gazul Metan având probleme serioase din punct de vedere financiar, mijlocașul Ronaldo Deaconu depusese memoriu pentru a fi declarat liber de contract, cunoscut fiind interesul unor cluburi de top din Liga 1 pentru el.

Surpriză însă, cu două zile înainte de judecarea termenului, Deaconu a retras memoriul și continuă în tricoul alb cu negru. Deaconu a explicat, la finalul meciului cu Farul, ce l-a determinat să ia această decizie.

”În primul rând (n.a. m-a determinat să îmi retrag memoriul) respectul faţă de grup, pentru că, de când am ajuns aici, m-am simţit foarte bine, foarte iubit. Pentru suporterii Gazului şi pentru sponsorii noştri, pentru că trebuie să ne ajute mai mult, pentru că oraşul acesta merită ajutor şi este greu să joci cu multe luni restante. Este greu de gestionat vestiarul, însă Mister face o treabă foarte bună. Am intrat azi foarte motivaţi, în ciuda problemelor, dar totul se va rezolva. Dacă vom continua cu aceeaşi atitudine ca în seara asta şi eu cred că va fi bine. Problemele merg mână în mână de obicei. Da, avem promisiuni, sunt convins că se vor rezolva, de asta mi-am şi retras memoriul şi am rămas alături de echipă”, a declarat Ronaldo Deaconu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia